Friday, October 6, 2017

Photobucket Pula Problem.

Hari tu ImageShack sekarang Photobucket. Sebenarnya benda ni dah lama. Tapi disebabkan malam ni mak baru nak berkesempatan nak download pic dari photobucket satu-satu and upload balik gambar, mak rasa macam nak rage sangat. Dahlah dah banyak pic upload dekat Photobucket. Dahlah update blog pakai phone je sekarang ni. Geram pula mak bila Photobucket tak boleh guna dekat Blogger (3rd party). OK, tu je. Pfft~

3 comments:

mamapp said...

Alahai bertabahlah ye

Suzlin Azreena Nordin said...

sedang bertabah ni kak 😂

Uyul Rosli said...

sama lahh mak. jahat betul suruh bayo pulak dia hahaah
Uyul Rosli | AFBdotmy & JDTBlogger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...