Lazada Malaysia

Friday, April 27, 2018

Kulit Cantik dengan Sista Stardust Berries Rose ;)

Sista Stardust Berries Rose: Honest Review| Salam and Hi. If y'all follow Mak on FB or Insta, sejak bulan lepas Mak jarang up selfie sebab the truth is for the last two months, muka Mak naik breakout kecil-kecil, and tangan Mak gatal sangat nak picit-picit all those pesky pimples especially yang dekat dahi. Kesudahannya, tinggallah parut durjana yang hanya mampu ditangisi.

So, when one of my friends recommend Mak consume this supplement "Sista Stardust Berries Rose", and Mak pun ada baca good review about this product; I said why not? (KKM 180717/08/227)
sista stardust berries rose
BERRIES ROSE BY SISTA STARDUST
Berries Rose adalah makanan tambahan yang berasaskan daripada campuran bahan botani semulajadi untuk kesihatan dan kecantikan. Mengandungi ramuan istimewa iaitu Ekstrak Kelopak Rose (Japan Whitening) yang merupakan ramuan berpaten No.3818483 yang mana mampu merawat masalah kulit seperti pigmentasi, Jeragat atau Bintik hitam dan pelbagai lagi.

Sesuai Untuk Yang Ada ALAHAN Makanan Laut

KEBAIKAN BERRIES ROSE BY SISTA STARDUST
  • Mencerahkan dan memutihkan kulit seluruh badan
  • Menghalang pembentukan black head dan white head
  • Membantu mngurangkan masalah jerawat dan jeragat
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Mengatasi masalah liang pori terbuka
  • Menjadikan kulit lebih lembab
  • Membaiki tona kulit tidak sekata
  • Sesuai untuk masalah kulit sensitif
  • Menyihatkan penglihatan mata
Cara Pengambilan
Campur 1 paket (10 grams) ke dalam 150ml air suam, kacau sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.

Pemakanan Yang Dicadangkan: 1 paket sehari, sebelum tidur.

Perhatian: Jika anda hamil, menyusu atau sedang mengambil ubat, sila rujuk kepada doktor atau penasihat perubatan sebelum mengambil sebarang makanan tambahan

Ramuan: Fructose, Serbuk Jus Oren, Maltdextrin, Citric Asid, Acacia Gum, Tricalcium Phosphate, Perisa Strawberry, Ekstrak Buah Camu-Camu, Pewarna Strawberry, Ekstrak Biji Anggur, Serbuk Jus Campuran Buah Beri (Blueberi, Strawberi, Rasberi Anggur, Cranberi, Plum), Serbuk Jus Acrola, Sodium Ascrobic (VIT C), Ekstrak Kelopak Bunga Rose

Harga: RM150 untuk 60 hari

Yup, you read it right. Hanya RM150 for 60 days supply. Jadi mesti awak tertanya-tanya, berkesan tak? Kulit jadi cantik tak? Well, you can see it for yourself ;)
Cepat zoom laju-laju, ada tak bekas jerawat dekat dahi? Tak ada! Yes, dah tak perlu selfie separuh muka tak nampak dahi serta "jaga lighting" or filter ;) Kulit pun rasa lembut, lembab dan tona lebih sekata macam iklan.

Cuma part pori kembang kuncup dengan putih 1 badan tu belum lagilah. Mak pun bukan putih sangat, kulit coklat-coklat wanita melayu terakhir gitu. Cukuplah kulit cerah penuh bercahaya keimanan kan? OK, that's all for today. Mak syorkan awak try this supplement untuk kulit kekal cantik (macam Mak)

Untuk maklumat lanjut:

www.sistastardust.com
03 8964 5759 / 011 1611 0369
sista88stardust@gmail.com
No.8, Jalan Balakong Jaya 6,
Taman Perindustrian Balakong Jaya,
43300 Balakong Jaya, Selangor

Till then, TGIF! Have a happy weekend.

15 comments:

Lin liena said...

owh...baru tahu rahsia kecantikan mak....

Noor Akma said...

Mcm bagus je.. Mcm sedap je.. Banyak kebaikannya pula tu.. :)

Mrs Fuzy Hamid said...

Ohhh patut arr mak makin mulus..nak jugakk ahhh

Amanda Suria said...

oooo...ini la reasonnya semalam up gambar kat FB..nampak perubahan Mak..tahniah..

CikLa Shahril said...

First time dgr produk ni mak... Thanks sharing..

Kin Naz said...

Oo ni rahsia mak ye. Ramai bagi feedback bagus ni. Nak cuba la nanti.

Mrs Pip said...

Oooo, ni la rahsia disebalik gambar mak ... Rupanya nak jelaskan kulit cantik berseri ... kulit mak nampak mmg cantik pun, tiada kesan jerawat dan licin gitu ...

sayidah napisah said...

Perghh makk makin flawlesss gituuu. Ini lah rahsia nya hehee. Good info n sharing mak :D

Miza Talib said...

ok boleh try lepas ne mana boleh mak sorang jew cantik

Abam Kie said...

Assalamualaikum. Tahniah kerana anda menjadi salah seorang pemenang SPM Result Giveaway! Untuk keterangan lanjut dan cara-cara untuk menuntut hadiah, sila klik pautan di bawah. Terima kasih.

http://www.zukidin.com/2018/04/keputusan-spm-result-giveaway.html

AimNub Haris said...

bagus sangat kalau dapat hilangkan parut jerawat kan.. saya pun masalah parut jerawat ni.. geram betul..!! hehheheee..

boleh jg usha2 produk ni nanti.. thanks sharing info and review ni.. :)

...

Tunsha Auni Muthal'lib said...

Seriously jeles! Tapi sayangnya as ESRF tak boleh ambil supplement. Sobssss.. Bekas jerawat kat dahi ni tengah berkampung dengan jayanya sekarang. Sedih gila.

Fieza Sani said...

okey,kita nak cari la..nak gak cantik macam mak..hehe

Siti Rohaida Yusof said...

Nak kena beli ni,nak cantik di pagi raya..jeles sey

farhanna jafri said...

wahhhhh dah nak raya ni kena la floles jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...