Lazada Malaysia

Sunday, May 27, 2018

LAZADA MALAYSIA: PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018

LAZADA MALAYSIA: PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018 | Semua orang tahu tentang Lazada Malaysia; platform di mana kita boleh dapatkan apa sahaja barang serta produk yang menarik! Jadi sempena bulan Ramadan yang barakah ni, Mak nak kongsi dengan awak tentang Promosi Baucer Buffet Ramadan murah hotel dan restaurant (diskaun sehingga 40% dari harga asal) yang awak boleh dapatkan di Lazada Malaysia. Yes, you are welcome ;)


Terdapat lebih 50 baucer yang ditawarkan dari pelbagai hotel yang menyediakan pelbagai aneka hidangan masakan melayu, arab, makanan barat, asian dan lain-lain bermula serendah RM10 dan pastinya semua dijamin HALAL

Berbaloi bukan? Bulan Puasa ni memang seronok jika bawa anak-anak menikmati buffet di hotel. Tak salah sekali-sekala "gantung kuali" kan? 

PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN DI LAZADA - (LINK)
Pembelian semudah 1-2-3. Layari laman sesawang Lazada: Promosi Baucer Buffer Ramadan Lazada Malaysia. Pilih baucer mana yang kita suka, add to chart dan checkout. Pembayaran boleh dilakukan secara perbankan online atau gunakan kad debit/kredit anda. Baucer akan dihantar melalui SMS atau email. Senang kan? Anda boleh juga beli baucer menggunakan apps Lazada yang boleh dimuat turun di Google Store.
Jadi dah decide nak berbuka di mana? Bayangkan kambing golek, susunan makanan yang banyak dan menyelerakan, pencuci mulut yang cukup manis; bahagian paling menarik? Makanlah sebanyak mana anda mampu ;) yang penting jangan membazir ya.

OK, sekarang korang dah tahu. Lepas ni senanglah, nak beli baucer pun di hujung hari dan tak perlu sedih kalau tertinggal "harga early-bird". Sebab confirm dapat murah di Lazada. Untuk maklumat lanjut,layari laman sesawang Lazada atau ikuti Lazada di Instagram dan Facebook. Till then, Salam ;)

26 comments:

cik kaella said...

Bestnyer. Untuk sabah ada tak promosi macam ni ??

AyuArjuna BiGoshh said...

bestnya promosi vou dr lazada..lagi murah dan berbaloi..blh plan ajak2 keluarga dan kawan2 untuk makan sama2..bawa vou jer...

Mawardi Yunus said...

wah bagusnya, kalau nak jimat leh beli kat sini la ye. memnag bagus ni leh share dengan kawan-kawan

Amanda Suria said...

Akak tak pernah lagi beli voucher kat lazada..nampak menarik dan banyak voucher murah..boleh cuba la ni..bleh basak mak abah makan lagi kat kuar

Ezna Ahmad Khalili said...

Menarik kan promosi kat Lazada ni. Satu click boleh dapat penjimatan. Banyak pilihan hotel/tempat makan 1 malaysia ni. Saya pilih tempat yang berdekatan lah.

Suzlin Azreena Nordin said...

rasanya tak ada. tak apa cuba cik kaella tanya Lazada terus?

Suzlin Azreena Nordin said...

Memang berbaloi ;)

Suzlin Azreena Nordin said...

nanti beritahu kengkawan tau.

Suzlin Azreena Nordin said...

ya allah. jadikan anak-anak aku seperti kak suria *nangis*

Suzlin Azreena Nordin said...

betul tu ezna. 1 stop centre memacam ada ;)

maszull said...

Assalamualaikum lin...wah ! Bestnya lin...mcm mana nsak dpt ni lin..

Aiman said...

lazada dah jual voucer ramadan sekarang. power2

| blog aimanabdullah |

Pamela Yeoh said...

wow.can save some money with buying via lazada

Lin liena said...

lazada memang terbaik lah...selalu bagi kita yang terbaik kan...memang berbaloi2 lah promosi lazada ni

Mrs Fuzy Hamid said...

wahh memang murah tu..ish Lazada ni macam macam ada..memang terbaik dan saya pun nak cuba la jugak

Maha Mahu said...

Kita pun terkejut tengok Lazada ada jual dan buat promosi untuk bufet ramadan hehehe harga mereka jauh lebih murah lak tu untung lah nak buka kat tempat istimewa macam ni...

Jia Shin Lee said...

Wow didn't know now we can purchase vouchers through Lazada as well, this is so cool! I can survey the best package and price now.

Syafiera Yamin said...

Wah lazada jual baucer macam style yang groupun satu masa lalu kot.. tak pernah beli lagi tapi kalau jual baucer tu mohon lagi marah lah dari harga yang sepatutnya

Syafiera Yamin said...

Murah*

Mimi Azirah said...

Bestnya Lazada tawarkan baucer berbuka puasa. Murah murah je. Menarik nih kena buka lazada tengok baucer yang menarik

Zharif Azis said...

Wahhh tak tahu pulak Lazada pon ada jual voucher buffet Ramadhan. Mmg advance betul ye lazada skrg nie. Macam2 ada terjual. Harga pulak murah dan berpatutan

Kylie wenn said...

banyak nya baucer dan super worthy... boleh berbuffet setiap hari di tempat yang lain lain.. syok nya berbuka puasa macam ni..

Hanny Abdullah said...

Dah masuk dan tengok ada voucher murah2 untuk buffer Ramadan..cuma belum ada kesempatan lagi nak beli coz kesibukan yang melanda sekarang ni. Memang nampak jimat kalau beli voucher kat Lazada ni

Cik Tie said...

Wahhh macam best la pula

Siti Rohaida Yusof said...

Rugi hari tu tak tengok kat lazada. .

Ika Sani said...

Wah menariknya tak pernah tahun pun lazada jual baucer macam ni. Semoga tahun hadapan di perluskan jualan baucer ramadhan di sekitar utara juga ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...