Lazada Malaysia

Thursday, September 27, 2018

Dance To This - Troye Sivan ft. Ariana Grande

Troye-Sivan-and-Ariana-Grande
Artist: Troye Sivan
Featured artist: Ariana Grande
Album: Bloom
Released: 2018
Songwriter(s): Troye Sivan; Oscar Holter; Brett McLaughlin; Noonie Bao
Producer(s): Oscar Holter

Lyric:
Young ambition
Say we'll go slow but we never do
Premonition
See me spendin' every night with you

Oh, yeah, under the kitchen lights
You still look like dynamite
And I wanna end up on you
Oh, don't need no place to go
Just put on the radio
You know what I wanna do

We can just dance to this
Don't take much to start me
We can just dance to this
Push up on my body, yeah
You know we've already seen all of the parties
We can just dance to this
We can just, we can just
Dance to this
Dance to this
We can just dance to this

Dear beloved
Bring those 501s a bit closer, bit closer
And dear, my lover
Do that thing we never do sober, sober

Oh, yeah, under the kitchen lights
You still look like dynamite
And I wanna end up on you (yeah)
Oh, we don't need no place to go
Just put on the radio
You know what I wanna do
We can just dance to this
Don't take much to start me
We can just dance to this
Push up on my body, yeah
You know we've already seen all of the parties
We can just dance to this
We can just, we can just
Dance to this
Dance to this
We can just dance to this

I don't wanna sleep tonight-night-night-night-night
I just wanna take that ride
I don't wanna sleep tonight-night-night-night-night
I just wanna take that ride

We can just dance to this
Don't take much to start me
We can just dance to this
Push up on my body, yeah
You know we've already seen all of the parties
We can just dance to this
We can just

We can just dance to this
Don't take much to start me
We can just dance to this
Push up on my body, yeah
You know we've already seen all of the parties
We can just dance to this
We can just, we can just
Dance to this
Dance to this, love
Dance to this
We can just, dance to this
Dance to this, dance to this
We can just dance to this

I don't wanna sleep tonight-night-night-night-night
I just wanna take that ride
I don't wanna sleep tonight-night-night-night-night
I just wanna take that ride (We can just dance to this)
I don't wanna sleep tonight-night-night-night-night
I just wanna take that ride
I don't wanna sleep tonight-night-night-night-night
I just wanna take that ride
We can just dance to this
I don't wanna sleep tonight-night-night-night-night

Tuesday, September 25, 2018

Mak Lin's Althea Korea (Malaysia) Haul!

Sebenarnya Mak dah banyak kali shopping dekat Althea. Tapi asyik lupa sahaja nak update dekat blog. Entah kenapa. HAHAHA. So kali ni, Mak share Mak punya last month haul dengan awak semua, siap dengan short review OK ;)
Honestly Mak suka beli makeup (walaupun taklah rajin makeup pun). Skincare kurang sikit sebab Mak dah ada Mak punya skincare product regime. Tapi kadang-kadang Mak gatal juga beli 1-2, nak cuba. So this time Mak beli:

Althea Petal Velvet Powder #Pink Lavender (3g) 
Sebelum ni Mak guna Inisfree punya No-Sebum Mineral Powder, compare to this, Mak prefer Althea punya lagi ;) (and cheaper!)

Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher (5g) #01 Rose Cushion
Comel, tapi kalau awak suka bright and pigmented blusher, well this is NOT for you. Warna blusher dia light saja, kena sapu banyak kali.

PRRETI Nourishing Multi Oil Serum (45g)
Mak buat night serum. So far so good.

Etude Sunprise Must Daily SPF 50+/PA+++ (50g)
Must have. Mak use it daily, gel type and no-white cast for that purr-fect selfie ;)

Silky Perfect Foot Peeling Pack 
The best. Mak suka foot peeling pack, and it does work. Kulit akan peeling 4-5 hari then tapak kaki cantik dan mulus.

It's My Powder Brush
Cause I don't have one.

Itu je Mak beli. Best beli dekat Althea ni. Tak perlu risau barang fake (and cheap, again!). Awak dah daftar? Kalau belum boleh daftar dekat sini: Althea Korea Website. Boleh dapat diskaun 20% ;) Till then, have a pleasant day!

Monday, September 24, 2018

PROJEK IQRA' | KEMPEN TAJA KELAS RAKYAT BULAN SEPTEMBER 2018

PROJEK IQRA' | KEMPEN TAJA KELAS RAKYAT BULAN SEPTEMBER 2018
KEMPEN TAJA KELAS RAKYAT BULAN SEPTEMBER 2018 - setakat 19/09/2018

KAMI MENCARI 210 orang penaja
untuk menaja

KEMPEN TAJA KELAS RAKYAT bagi bulan SEPTEMBER 2018

==========================

SASARAN TAJAAN : RM 12,600
( untuk 210 pelajar)

Jumlah tajaan yang diterima : RM 2,000

Jumlah tajaan yang masih diperlukan ; RM 10,600
========================

CADANGAN TAJAAN : RM 60 / atau apa jua jumlah yang ingin disumbangkan

i.e 210 orang penaja x RM60 = dapat mencapai sasaran yang diperlukan

SUMBANGAN YANG DITERIMA AKAN DIGUNAKAN UNTUK:-

46 % untuk kos pelajar
30% untuk kos sukarelawan
24 % untuk kos kempen dan pengurusan program

(perincian setiap satu kos akan dikongsikan dibahagian komen)

baca lanjut di http://bitly.com/kelasrakyat2018

tentang lokasi, bagaimana tajaan digunakan dan siapakah penerima manfaat program ini.

=============================

Taja / baca :-

KLIK : http://bitly.com/kelasrakyat2018

atau,

DIRECT TRANSFER ke : -

MAYBANK : 564810504003

CIMB : 8602657454

B.ISLAM : 12122010012852

Nama : Persatuan Kebajikan Projek IQRA' SeMalaysia

Email : info@projekiqra.com

untuk maklumat lanjut, WA BENDAHARI kami :-

Suhaimi 0162065597 / suhaimi@projekiqra.com

===================================
JOM Ambil peluang untuk menyumbang bagi pendidikan, INSHALLAH, semoga menjadi jariah yang berkekalan dan menjadi asbab untuk mencari redha Allah, :)

Bantu kami sharekan kempen ini.

Terima kasih.

UMLAND: CITY OF KNOWLEDGE FESTIVAL 2018

Sabtu lepas Mak pergi City of Knowledge Festival bertempat di Bandar Seri Alam. Ada macam-macam aktiviti dan pameran diadakan.
About UMLAND
About United Malayan Land Bhd (UMLand)
UMLand is the award-winning Malaysian developer behind the successes of several residential townships and niche developments across the country.

The company has two divisions handling Township Development and Niche Projects respectively. It also has a hospitality division that operates Suasana Suites serviced apartments and a construction division under UMLand Builders Sdn Bhd.

UMLand’s Township division manages five townships namely: Bandar Seri Alam (Iskandar Malaysia), Taman Seri Austin (Iskandar Malaysia), Bandar Seri Putra (Bangi, Selangor) Makhota Hills (Semenyih, Selangor) and the upcoming world–class integrated biotech park in Pasir Gudang, Iskandar Halal Park, a joint venture initiative with J-Biotech, a Johor state government arm.

UMLand’s Niche division has completed several residential developments in Kuala Lumpur and Johor. These include Suasana Sentral Loft (KL Sentral, KL), Suasana Bangsar (Bangsar, KL), Seri Bukit Ceylon (Bukit Ceylon, KL), Suasana Bukit Ceylon (Bukit Ceylon, KL), and Somerset Puteri Harbour (Iskandar Puteri, Johor).

The very latest project is Suasana Iskandar Malaysia – the iconic residential development which comprises of a 35-storey serviced apartment tower, and the very first Amari Hotel in Malaysia, managed by ONYX Hospitality Group. Accompanying this distinct development is Zenith Lifestyle Centre, which features a two-level international and specialty dining venue, avant-garde entertainment, and premium wellness facilities located right in the heart of Johor Bahru. These projects are further complemented by UMLand Medini Lakeside in Medini Iskandar Malaysia, an integrated development comprising UMCity (a mixed-use commercial development), Viridea Lakeside (a green residential development); and Star Residences – a joint venture initiative with Symphony Life Berhad to develop an upmarket serviced residence in the heart of Kuala Lumpur.

With a strong track record spanning across two decades, UMLand continues to embrace excellence and innovation as its main tenets to drive growth. The Group, with over 1,800 acres of undeveloped land bank across Malaysia, aims to be a caring and responsible developer that not only builds quality property units for investors and homemakers, but also units that will see its value enhanced as the community grows and living standards improve. With advances in technology, UMLand is also embarking on building smart cities to complement the lifestyle needs of the modern community.

Project - Citrine Residenz, Bandar Seri Alam, Johor
Citrine Residenz is the latest series of 3-storey terrace houses nestled within a conducive living environment with serene landscapes and living spaces amid a tranquil and peaceful surroundings.

Complete with scenic garden development, a 24-hour gated and guarded living community, Citrine Residenz alludes to a relax carefree feeling.

Althea's Beauty Ambassador Community | Mak, Althea Angels Juga!

Ramai jugalah yang terpilih; blogger, vlogger, insta-pemes, youtubers cantik-cantik (dalam dan luar Malaysia!) and it such an honour to be choosen as one of the Althea Angels.

So, the perks of being Althea Angel:
✔ Welcome Gift
✔ Monthly K-Beauty Giveaways
✔ Seasonal Annual Shopping Credits
✔ Exclusive Discount Code
✔ Birthday Credits
✔ Exclusive Althea Reviews
Althea Studio Access
✔ And many more fun activities!

KENAPA MAK SUKA BELI MAKEUP DEKAT WEBSITE ALTHEA?
Kalau nak beli makeup brand Korea je, memang Mak pilih Althea. Memang tiada lain, sebab:
✔ Penghantaran PERCUMA (dengan pembelian RM99 keatas) dan PANTAS terus dari Korea
✔ 100% Produk Original - ORIGINAL. Bukan tiruan, Bukan gred AA, Bukan near expired.
✔ Murah - sangat!
✔ Pelbagai jenama dan pilihan dalam 1 website!
✔ Reliable and trusted - selama bertapak di Malaysia sejak 3 tahun lepas, tak pernah lagi la barang Mak sampai lambat, barang rosak dan sebagainya. Korang pernah dengan blogger lain complain pasal Althea Malaysia? Tak pernah kan?

Yang paling obvious shopping dekat Althea Malaysia ni, of course, super cheap compare to kalau beli produk in-stores. Itu belum time promosi, ada diskaun lagi! Memang berbaloi-baloi.

Awak dah daftar as a member ke belum? Kalau belum, daftar sekarang. Boleh dapat 20% discount tau. Daftar di sini:

Jangan lupa daftar tau! Till then and have a nice day ;)

Tuesday, September 18, 2018

Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB

Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB | Warehouse @ Kilang Bateri sekarang memang sangat hype dengan deretan butik-butik berjenama, cafe hipster dan yang paling penting setiap sudut insta-worthy ;) Boleh ambil gambar banyak-banyak. Plus, tiap-tiap minggu pun ada pelbagai acara diadakan di sini. Lagi-lagi sejak rebranding ni. Memang happening.
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
Jadi sambil meninjau wajah baru Warehouse @ Kilang Bateri, perut pun sudah lapar, kami singgah sekejap di Eye's Steak yang bertempat di TRAFO area, cafe hujung sekali. Tahu kenapa? Mesti awak orang tak percaya. Sebab dia ada promo ni:
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
Mana nak dapat menu 5 star harga picisan? Sinilah tempatnya! Environment best, tenang dan selesa. Yang penting tak panas, sebab ada aircond. Tapi kalau awak nak duduk luar pun boleh. Terpulang la, seat ada banyak luar dalam.

MENU OF THE DAY ;)
Selain menu yang ada dalam promosi, Eye's Steak juga menyediakan hidangan lain yang tak kurang hebatnya. You name it; pasta? burger? steak?
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
Kalau tak promo pun harga makanan masih lagi dalam range mampu-makan kalau nak dibandingkan dengan kebanyakkan cafe or restaurant Western/Italian. HAHAHA. Eh asal gelak? Menu pilihan kami hari tu dimulakan dengan appetizer; Cheezy Wedges.
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
Cheezy Wedges dan Strawberry Ice blended

My word on this: Sorry KFC, this is too good. Jadi Mak terpaksa beli 2 set. Yang lain:
Sirloin steak with blackpepper sauce
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
Meatball Pasta - Mak recommended!
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
Chicken Parmigiana - Mak recommended!
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
BBQ Lamb Shank
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
Marinara Pasta
Eye's Steak Kilang Bateri @ Warehouse, JB
Chicken Fajita

Don't you just love all the good food? Sedap, sedap dan sedap. Steak juicy and well-done, nice pasta, air best cuma lamb shank BBQ tu, sos yang coated tu sedikit sangat, lembut tapi a bit dry as you can see on pic Mak show above. Biasalah tekak Melayu, kalau boleh kuah nak selambak begitu macam stew. Tapi, sos blackpepper mushroom dia memang kaw-kaw dik. Mak would want it on everything, mohon pack dan jual. I would buy.

That's All for today anak-anaks, cucu-cucus, cicit-cicits. Nanti nak pergi Eye's Steak ajak Mak tau! Info lanjut:

Eye's Steak Kilang Bateri
Warehouse @ Kilang Bateri, L-4, No. 83, Jalan Tampoi, 81200 Johor Bahru, Johor (TRAFO area, lot paling hujung sekali)
016-3212606
️Waktu operasi: 4PM - 12AM (RABU OFF)

Eye's Steak Kilang Bateri on social media:
FB: Eye's Steak - Kilang Bateri
Instagram:  eyessteak_bateri

Monday, September 17, 2018

Resepi/Cara Buat Onion Ring Ala Dominos Sedap

cara buat onion ring sedap dan mudah
Cara buat Onion Ring Ala Dominos | Kalau pergi mana-mana tempat makan yang offer onion ring as side dish, memang Mak akan order. Anak-anak pun suka. Kadang-kadang Mak beli onion ring frozen untuk digoreng di rumah. Selit-selit in between sandwich memang best, umpama kalau buat sandwich telur mayo biasa tu, bila letak onion ring yang crunchy, dia UP sikit level kesedapan sandwich kita. HUHU.

Tapi sekarang dah tak beli OK~ sebab Mak dah pandai buat sendiri. Rupanya-rupanya mudah dan simple je. Rasa dia sebiji macam yang dijual di kedai.

Bahan-bahan:
4 biji bawang holland - potong bulat dan ceraikan
1 cawan tepung serbaguna
1 sudu kecil baking powder
1 sudu kecil garam
1 cawan susu - Mak pakai Goodday Full Cream sekotak kecil
1 biji telur
2 cawan serbuk roti - as needed (Mak guna jenama Meriah)
Minyak untuk menggoreng

Cara membuat:
1. Campurkan tepung, baking powder, dan garam bersama susu (nak buat batter untuk goreng - buat pekat sikit)
2. Celupkan gegelung bawang tadi dalam batter tadi, biarkan drip (toskan?) dan golek-golek dekat serbuk roti.
3. Goreng 2-3 minit sehingga keemasan dan toskan. Taburkan garam semasa panas, jika perlu.

Kalau nak variasikan sikit, coating batter tu awak boleh letak cayenne/paprika untuk rasa pedas, or cheese powder. Nak sprinkle sahaja masa dah siap goreng pun boleh. Mak suka letak oregano. 4 biji bawang nampak macam sikit kan? Tapi sebenarnya boleh dapat banyak ;) Puas makan. Cubalah. Till then, Salam.

Friday, September 14, 2018

Resepi Kerabu Kerang Thailand Rasa Sekali Nak Lagi!

cara buat kerabu kerang thailand
Resepi Kerabu Kerang Paling Sedap | Bulan lepas Mak dan adik ipar Mak, pergi Thai Food Fair (Baca di sini: Link) Macam-macamlah jenis produk keluaran Thailand yang dijual. Seronok tengok.

Mak tak pakar sangat tentang masakan Thai ni. Selalu nak makan kerabu atau somtam, Mak beli je dekat kedai sekali-sekala kalau teringin. Adik ipar (pakar masak) cakap kat Mak, "Kita wajib beli palm sugar Thailand kak. Macam-macam boleh buat," Mak iyakan sahaja, Mak tengok dia beli, Mak pun beli 1 dengan pes-pes segera jenama Mae Pranom yang terkenal tu.

Pertama kali makan kerabu kerang adik ipar Mak buat. Memang sedap. Cukup masam manis pedas, ringkas sahaja bahannya. Rupanya senang sahaja nak buat kerabu ni kan? Ditambah dengan kemanisan gula Thailand, memang lain dari yang lain!

Resepi Kerabu Kerang Thailand
cara buat kerabu kerang thailand
Bahan-bahan:
1kg kerang (direbus dan dikopek sebelah, yang sebelah lagi bersama isi kita letak tepi)
4 ulas bawang putih
8 biji cili padi
2 biji limau nipis (diperah dan kulit limau dihiris)
2 sudu besar sos nampla (sos ikan thailand)
2 sudu besar palm sugar thai - guna gula putih biasa pun boleh
1 biji tomato dipotong dadu
Sedikit daun ketumbar - dihiris

Cara membuatnya:
1. Tumbuk kasar cili bersama bawang putih.
2. Letakkan gula, sos ikan, perahan air limau dan kulit limau. Gaul sebati.
3. Letakkan tomato dan daun ketumbar. Gaul sebati.
4. Letakkan di atas kerang tadi. Gaul-gaul.

Mak suka letak tomato cherry yang kecil comel tu sekali sebab bila makan dia meletus dalam mulut. Nikmat dan enak dimakan begitu sahaja ;) Cubalah.

Till then, Salam.

P/S: Teringin nak pergi backpaking ke Hatyai dan Krabi sekali lagi!

Saturday, September 8, 2018

IKEA Catalogue 2019 / Katalog IKEA 2019

IKEA Catalogue 2019 / Katalog IKEA 2019
Read it online or download:
Malaysia

Baca secara online atau muat turun:
Malaysia

Saturday, September 1, 2018

SEEngapore | Jom ke SEEngapore dengan Traveloka Promotion!

Singapura merupakan sebuah negara pulau yang berjiran dengan negeri Johor di selatan tanah air dipisahkan Selat Tebrau. Walaupun mempunyai kepadatan penduduk terpadat di dunia dengan lebih 50 juta populasi mendiami negara pulau yang kecil tapi tidak ragu lagi Singapura merupakan negara yang maju dengan kepesatan kemajuan ekonominya, barisan bangunan-bangunan pencakar langit dengan seni bina moden dan unik dan sistem pengangkutannya yang sistematik setanding dengan negara-negara maju lain yang di dunia. Sekaligus menjadikan Singapura sebagai destinasi percutian pilihan yang paling menarik.
Traveloka Singapore Malaysia

SINGAPURA: TARIKAN PELANCONG DI KOTA SINGA
MERLIN PARK
Di sinilah terletaknya tugu Merlion; ikon Singapura dengan kepala singa dan ekor ikan. Tugu dengan kepala singa ini membawa maksud yang Singapura ialah ‘singa’ lautan manakala ekor ikan adalah gambaran bahawa Singapura asalnya hanyalah sebuah perkampungan nelayan sebelum ia menjadi semoden sekarang. Jadi, jangan lupa selfie! ;)

GARDENS BY THE BAY (Taman Tepi Teluk)
Merupakan taman futuristik terbesar di negara ini, taman seluas 100 hektar dan mengadap teluk ini mempunyai beberapa dome yang menyimpan koleksi tumbuhan dan jambatan tertutup yang cukup mengujakan; sesuatu yang unik dari banyak taman-taman lain di dunia. Di taman ini anda boleh bersiar-siar percuma di kawasan terbuka sambil bergambar dengan Super Tree Grove setinggi atau masuk ke dalam dome berbayar yang sejuk untuk melihat tumbuhan dari seluruh dunia. Jika anda sukakan tumbuh-tumbuhan dan bunga-bungaan dan mahu melihat pemandangan indah kota dari tepi teluk, jangan lepaskan peluang ke sini – tidak kiralah samada datang sendiri atau menggunakan pakej.

SINGAPORE RIVER CRUISE
Jangan lepaskan peluang untuk melihat Singapura dari perspektif sungai dengan menaiki Singapore River Cruise. Anda dapat melihat binaan bangunan moden serta unik serta tidak lupa juga bangunan bersejarah yang masih tersergam indah dan dijaga rapi.

JURONG BIRD PARK
Merupakan sebuah taman burung yang terbesar di Asia yang menempatkan pelbagai spesies burung dari seluruh dunia!

NIGHT SAFARI
Night Safari yang terletak berhampiran dengan Zoo Singapura adalah antara cara terbaik melihat haiwan yang aktif di waktu malam. Dengan lebih 2,500 ekor haiwan di safari seluas 40 hektar ini, anda boleh berjalan di 4 kawasan pejalan kaki atau menaiki tram yang berdurasi 30 minit untuk melihat haiwan-haiwan yang sepatutnya aktif pada malam hari.

dan pelbagai lokasi SYURGA MEMBELI-BELAH!

MUDAHNYA MELANCONG KE SINGAPURA DENGAN TRAVELOKA
Traveloka Singapore Malaysia
Perlukan cara yang mudah dan pantas untuk merancang percutian anda? Tentunya Mak Lin guna aplikasi Traveloka, tempahan tiket penerbangan dan hotel boleh dilakukan sekaligus menjimatkan masa. Kini dengan Promosi Traveloka SEEngapore; tempah dari 1-30 September 2018 untuk mana-mana perjalanan dan dapatkan penjimatan sehingga 20% untuk tempahan hotel anda, serta jangan lupa dapatkan diskaun RM50 lagi bagi mana-mana lapangan terbang di Malaysia ke Singapore dengan menggunakan Traveloka samada melalui laman web atau aplikasi dengan menggunakan kupon: GOSG.

Terma dan syarat:
Promosi diskaun RM50 untuk penerbangan pergi-balik dari mana-mana lapangan terbang di Malaysia ke Singapura dalam satu ID Tempahan.
Sah untuk semua syarikat penerbangan dan tempoh perjalanan.
Sah untuk tempahan yang dilakukan menerusi Traveloka App dan Laman web Traveloka.
Kupon penerbangan hanya sah untuk satu kali penggunaan dalam tempoh promosi.
Promosi ini tidak sah digunakan dengan promosi/diskaun lain atau digabungkan dengan diskaun lain.
Promosi ini hanya sah untuk transaksi yang dilakukan dalam MYR.
Kupon ini tidak boleh ditukar ganti dengan wang tunai atau dibayar balik dengan wang tunai.
 Traveloka berhak pada bila-bila masa untuk menyenaraihitamkan pelanggan yang dikenalpasti melanggar terma dan syarat promosi atau menyalahgunakan kupon, daripada menggunakan kupon Traveloka pada masa akan datang.
Kupon yang disalahguna ditakrif sebagai sebarang acara yang Traveloka percaya penggunaan kod kupon adalah disebabkan kesilapan, penipuan atau dilakukan untuk tujuan keuntungan komersial.
Pengeposan kod kupon Traveloka di laman web pihak ketiga yang bukan untuk penerima yang dimaksudkan adalah dilarang dan dianggap melanggar terma dan syarat Traveloka. Traveloka berhak untuk menghentikan promosi yang dikenal pasti telah melanggar terma dan syarat Traveloka.
Traveloka tidak akan bertanggungjawab untuk menawarkan penggantian bagi diskaun atau kod kupon yang terbatal, atau kod kupon yang digunakan dengan cara yang tidak wajar sama ada kerana penipuan atau isu teknikal.
Dengan menyertai kempen promosi ini, pengguna bersetuju untuk menanggung kerugian sepenuhnya dan membebaskan Traveloka dan sekutunya dari semua liabiliti, kerugian, ganti rugi, tuntutan (termasuk tuntutan pihak ketiga) dan tindakan yang berpunca dari penerimaan, pemilikan, penggunaan atau penyalahgunaan kupon atau penyertaan promosi promosi termasuk, tanpa batasan, kecederaan, kematian, dan kerosakan harta benda.
Traveloka berhak untuk mengubah terma dan syarat atau membatalkan sebarang promosi pada bila-bila masa tanpa notis awal.

Jadi tunggu apa lagi? For leisure or business, atau short-getaway that you really need; tak sabar Mak nak ke Singapore. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan penjimatan hebat dengan Traveloka Promotion untuk ke SEEngapore! Tempah sekarang!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...