Lazada Malaysia

Friday, November 2, 2018

Lazada 11.11 Shopping Festival: Wishlist Mak

Lazada 11.11 Shopping Festival
Lazada 11.11 Shopping Festival: Wishlist Mak | Tak lama lagi, pada 11/11/18 Lazada akan mengadakan Lazada 11.11 Shopping Festival kan? (Link) Sudah pasti pelbagai jenama dan barangan menarik ditawarkan, baucer diskaun hebat dan jualan kilat. Selain itu ada contest Shake di apps Lazada, awak boleh menang baucer sehingga RM111 tau!

Atas keterujaan yang amat, mulalah Mak gatal nak scroll-scroll katalog Lazada *facepalm* Jadi hari ini, Mak nak kongsi 5 barangan dalam wishlist Mak:
Lazada 11.11 Shopping Festival
1. Sony TV Remote Control
Sejak bulan lepas Mak dan anak-anak tak boleh buka TV sebab Iman terpecahkan remote control. Tapi Mak tak sempat-sempat nak beli. So, we need replacement. 
Lazada 11.11 Shopping Festival
2. Trio Waffle Maker
Anak-anak Mak sangat suka waffle. Patut beli ni, senang nak buat waffle or savoury waffle sandwich for breakfast. Yummy.
Lazada 11.11 Shopping Festival
3. Philips Pressure Cooker
Antara gadget dapur wajib bagi yang sentiasa menjadi pilihan nombor 1 saban tahun bagi Mak yang suka memasak tapi tak banyak masa. Paling best! #MohonBelanja
Lazada 11.11 Shopping Festival
4. Pensonic Yogurt Maker
Another favourite snack anak-anak Mak. Senanglah kalau ada ni, tak perlu pening-pening jaga suhu bagai. Semua automatik dan yang paling penting jimat! - I call them ice-cream sebab tu anak mak suka, mereka tertipu.
Lazada 11.11 Shopping Festival
5. Kipas dinding Mitsubishi
Mak rasa, kita perlu 1 lagi kipas untuk 1 lagi bilik. Jenama Mitsubishi pun dipercayai. Yang penting sudut dongakannya dan tunduk lebih besar. HAHAHA. Eh apasal gelak.

That's it. Tak sabar nak tunggu sale Lazada kan. Kalau diikutkan ada macam-macam nak beli dalam wishlist Mak. Kalau dapat cash baucer memang seronok ni!

Baru menggunakan apps Lazada? Gunakan kod: LZD25W2A untuk mendapatkan 25% diskaun (Untuk pembelian minimum RM30 keatas). Till then, Lazada 11.11 Shopping Festival here we come!

5 comments:

rubiah kadir said...

Bestnya promosi!
Ruby berkenan sgt yang waffle dgn pressure cook tu. Hehehe.

#mohonbelanja

Banyak platform yang buat sale besar-besaran 11.11 nanti

Ruby said...

Best-best promosi nya!

dorsett pink said...

good luck suzlin

Mrs. A said...

Good luck!
Wah! wishlist semua barangan elektrik gitew..

Syaheera Young Rockie said...

Hai Lin, waffle maker tu macam best tapi kang gemuk pulak makan waflle haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...