Tuesday, November 13, 2018

TIME FIBER HOME BROADBAND: KELAJUAN INTERNET 100Mbps HANYA RM99!

TIME FIBER HOME BROADBAND: KELAJUAN INTERNET 100Mbps HANYA RM99!
TIME FIBER HOME BROADBAND: KELAJUAN INTERNET 100Mbps HANYA RM99! | Internet adalah satu perkara yang tidak asing lagi jika dibandingkan kadar penggunaannya 20 tahun lepas. Masih ingat lagi penggunaan dial-up serta bunyinya pada suatu ketika dahulu? Memang menggamit memori.

Sejajar dengan pembangunan dan kemajuan teknologi, konsumer sentiasa mencari internet provider yang lebih laju, lebih stabil serta menjimatkan. Jangan risau, kini dengan pelancaran jalur lebar PALING MAJU di Malaysia oleh TIME Fiber Home Broadband anda boleh dapatkan semua!

KENAPA PERLU GUNA TIME FIBER HOME BROADBAND?
Kebanyakkan internet provider menggunakan pendawaian tembaga atau gabungan fiber optik untuk menghubungkan internet kepada pengguna. Ianya bagus tetapi ada beberapa kekurangan berbanding TIME Fiber Home Broaadband yang menggunakan 100% fiber optik dari hujung ke hujung. Hasilnya:
Internet lebih laju
Bayangkan kelajuan cahaya. Ya, fiber optik  menghantar data dalam kelajuan cahaya. Jika anda melanggan kelajuan internet 1Mbps anda dapat 1 Mbps, jika 1Gbps anda dapat 1Gbps. Tanpa ragu-ragu.
Internet lebih stabil
Fiber optik lebih tahan suhu tinggi dan gangguan elektromagnetik berbanding penggunaan wayar tembaga. Jadi, kelajuan lebih stabil dan konsisten.
Kos lebih murah dan menjimatkan!
Tiada kuota, tiada frills or add-on. Hanya internet yang laju!

PAKEJ TIME FIBER HOME BROADBAND - SEHINGGA 1 GBPS! BERMULA DARI RM99/SEBULAN
Untuk masa terhad, pakej 100Mbps ditawarkan pada harga RM99 dan pendaftaran boleh dilakukan secara atas talian dan hanya mengambil masa anda sedikit sahaja ;) On top of that, anda juga akan mendapat diskaun RM100 dalam bil pertama anda. Lakukannya sekarang di laman di:  Pendaftaran atas talian TIME FIBER HOME BROANDBAND.

Utuk maklumat lanjut tentang TIME FIBER HOME BROADBAND dan periksa liputannya di kawasan anda, layari www.time.com.my dan ikuti mereka di Facebook: TIME Internet (https://www.facebook.com/TIMEinternet/).

Till then!

2 comments:

arzmoha said...

Time ni untuk kawasan tertentu dan rumah baru. Kalau rumah lama harap Maaf la.

Maria Firdz said...

Rasa macam tak meluas lagi.. Sbb banyak tempat tak de coverage dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...