Lazada Malaysia

Saturday, May 11, 2019

NAK UBAH HIDUP: KUASAI POTENSI DIRI, KEWANGAN DAN BISNES

Sampai Bila Nak Terperangkap Dengan Masalah, Cabaran Kewangan Dan Beban Hutang Yang Sama?

Adakah anda seorang yang TERPAKSA terima keadaan hidup yang susah, yang tertekan yang terbeban dengan 1001 masalah dan anda rasa anda dah BUNTU dan tak pasti macam mana anda nak hidup jauh lebih baik. Kami ada mesej nak sampaikan kepada anda: Jika sehingga sekarang anda rasa apa yang kami nyatakan adalah perkara yang anda sedang alami dan rasai, andalah yang kami cari sebab RICHWORKS mahu bantu 10,000 orang untuk ubah hidup sempena merdeka 2019 dengan menguasai potensi diri, kewangan dan bisnes.
Richworks International Sdn Bhd dengan sukacitanya telah melancarkan program baru NAK UBAH HIDUP 2019 – KUASAI POTENSI DIRI, KEWANGAN DAN BISNES secara Live Event pada 30 Ogos hingga 1 September 2019 di Setia City Convention Center (SCCC). Setelah 11 tahun ditubuhkan, lebih 700,000 peserta telah hadir ke program yang dianjurkan oleh RichWorks.

Ramai antara mereka yang hadir, telah berjaya merubah diri mereka dari hidup biasa-biasa menjadi luar biasa dengan berniaga. Apa yang lebih menarik, ramai dari mereka asalnya hadir dengan keadaan kusut, penuh bermasalah, dengan tekanan kewangan dan beban hutang keliling pinggang.

Selain dari itu, ramai yang berniaga tanpa ilmu perniagaan yang betul menyebabkan bisnes mereka susah nak berkembang. Malahan mereka terpaksa berhadapan dengan cabaran untuk membuat jualan bulanan yang tinggi dan konsisten. Dan ini juga mempengaruhi tahap kewangan dan pendapatan mereka sehingga menyebabkan ramai antara mereka terpaksa menanggung beban hutang bisnes yang mempengaruhi keadaan hidup mereka.
Tapi, setelah menghadiri beberapa program RichWorks, ramai yang mula menikmati hidup yang lebih baik dengan kebanyakannya muncul sebagai usahawan berjaya di dalam pelbagai bidang kerana mereka berjaya mengambil tindakan merubah hidup mereka untuk keluar dari kepompong bebanan masalah dan tekanan kewangan.

Sehingga hari ini, Dr Azizan Osman sebagai Master Coach RichWorks telah berjaya melahirkan ramai usahawan jutawan dan banyak menyumbang kepada perkembangan dan kemajuan bidang keusahawanan di negara ini, antaranya kemajuan anak-anak bangsa dengan rekod peningkatan pencapaian usahawan melalui program bisnes dan pemasaran hanya dalam tempoh seawal 3 bulan hingga 18 bulan.
Bergelar jutawan seawal usia 32 tahun melalui syarikat yang diasaskannya pada 2008, Azizan menerusi Richworks International Sdn Bhd, kini merupakan peneraju seminar latihan dan pencetus pembangunan keusahawanan dan pemasaran.

RichWorks melihat program ini sebagai peluang kami untuk membantu lebih ramai orang dengan berkongsi ilmu bagaimana mereka boleh Ubah Hidup dengan menguasai potensi diri, kewangan dan bisnes.

Kami yakin, Program Nak Ubah Hidup yang kami sasarkan pada bulan Ogos ini sempena Merdeka 2019 akan dihadiri oleh lebih 10,000 peserta selari dengan misi kami untuk melahirkan lebih ramai bakal usahawan. Program ini akan menjadi pencetus titik perubahan dalam kehidupan mereka apabila mereka sedar dan tahu bagaimana program ini boleh bantu ubah hidup mereka dari Zero ke Jutawan hanya dengan berniaga.

“Ramai di luar sana merasai bahang daripada tekanan ekonomi dan saya melihat ia semakin mencabar terutama buat mereka yang berpendapatan tetap, rendah atau sederhana dan golongan yang tidak bekerja, ditambah dengan kesan peningkatan harga barang dan kesan daripada kenaikan kos barangan dari luar negara disebabkan nilai tukaran ringgit yang lemah buat masa ini.”
Azizan berkata, beliau sebagai individu mungkin tidak mampu mengubah ekonomi dunia tetapi melalui platform program ini yang merupakan inisiatifnya dipercayai dapat membantu lebih ramai orang, terutamanya Melayu untuk memperkasakan diri dan bangsa dengan ilmu dan formula untuk melonjakkan keupayaan diri.

“Mungkin tidak semua akan menghargai perkongsian ilmu bernilai ini tetapi mudah-mudahan ia dapat membantu mereka yang komited dan perlukan bimbingan daripada ilmu dan pengalaman saya selama ini untuk membina kehidupan dan tahap kewangan yang luar biasa, InsyaAllah.”

“Selain dari itu, jika sebelum ini Richworks adalah sinonim dengan Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) yang telah berakhir pada bulan November 2018, kami yakin isi kandungan Program Nak Ubah Hidup ini akan 10 kali lebih berimpak dari Program IMKK kerana program baru ini dapat membuka peluang kepada lebih ramai rakyat Malaysia untuk memahami potensi sebenar diri mereka melalui ilmu serta pengalaman dan kesilapan saya untuk mereka mengubah dan memperbaiki diri, hidup dan tahap kewangan mereka menjadi luar biasa.” kata Azizan lagi.

Untuk maklumat lanjut, kunjungi www.nakubahhidup.com atau hubungi RichWorks Hotline : 1300-88-2424

Facebook: Azizan Osman Official Page
Instagram: Azizan Osman Official
Twitter: Azizan Official
Youtube: Azizan Osman
LinkedIn: Azizan Osman
Email: inquiries@richworks.com.my

Wednesday, May 8, 2019

Giveaway SapsIbuBapa.net Di Mialiana.com

Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) telahpun menyediakan satu platform kepada kepada guru dan juga ibu bapa yang dipanggil sebagai SAPS Ibu Bapa.

SAPS Ibu bapa merupakan satu aplikasi secara atas talian yang digunakan oleh guru untuk "key in" markah peperiksaan pelajar. Manakala, ibu bapa pula boleh mengakses aplikasi ini untuk menyemak keputusan peperiksaan pelajar.

Semakan ini boleh dilakukan dengan melayari laman web seperti berikut :


Antaramuka SAPS IBUBAPA
Inisiatif kerajaan ini patut dipuji ini kerana ianya memudahkan banyak pihak untuk mengetahui markah peperiksaan pelajar/murid.
Giveaway ini dianjurkan oleh SapsIbuBapa.net dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM400 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Friday, April 19, 2019

Nestlé Volunteers Reach Out to Autistic Children

In conjunction with Autism Awareness Month in April, Nestlé Malaysia recently collaborated with the National Autism Society of Malaysia (NASOM) and played host to 50 children for a telematch session, as part of Nestlé’s ‘Reaching Out to Community and Kids’ (ROCKS) Employee Volunteer Programme.
Nestlé volunteer Hannah De Lumen and a student of NASOM enjoying themselves at the experiential learning session.

Apart from engaging with the kids in a fun and interactive manner, the telematch session was organised to provide with children with an experiential learning experience. The eventful morning started out with a warm-up senamrobik session for both the kids and Nestlé volunteers, fondly known as ROCKers. They then moved on to the highlight of the day, the telematch, which saw the children taking part in a variety of fun activities such as musical chairs and ball games.
Volunteers from the National Autistic Society of Malaysia (NASOM) and Nestlé interacting with the kids during the experiential portion of the telematch session. 

Ms Nirmalah Thurai, Executive Director of Group Corporate Affairs, Nestlé Malaysia, said, “As a company which advocates an inclusive and diverse culture, we were pleased to collaborate with NASOM to organise a day of fun for these children and their families. This is one of the ways in which we contribute to our global ambition to help 50 million children across the world lead healthier lives, as the activities organised helped to nurture valuable skills among the children, such as sensory integration, communication and social interaction. This initiative also enabled us to help raise public awareness and increase sensitivity towards supporting the needs of the autistic community.”
Volunteers from Nestlé, fondly known as ROCKers, guide the kids through the experiential session.

Ms Felina Feisol, Chairman of NASOM, added, “It is heartening to see a leading company such as Nestlé Malaysia taking the time and effort to support our cause. The kids had a fantastic time interacting with the Nestlé ROCKers and this activity also supported their personal development, communication skills and confidence. We hope to continue this partnership with Nestlé Malaysia to raise more awareness amongst Malaysians.”
Nestlé ROCKers, representatives from NASOM and the kids pose for a group shot after an eventful morning.

In addition to the telematch session, Nestlé Malaysia contributed RM13,000 worth of items for the NASOM centre for their administrative needs, including laminating machines, white boards and an LCD projector. They also donated products such as MILO, NESTUM and Nestlé breakfast cereals.

About Nestlé Malaysia
Nestlé is the world’s largest food and beverage manufacturer. Headquartered in Switzerland, Nestlé is present in 189 countries around the world, and our 328,000 employees are committed to Nestlé’s purpose of enhancing quality of life and contributing to a healthier future. Our performance is driven by our Nutrition, Health and Wellness strategy present in Malaysia. Since 1912, we have been nourishing Malaysians for over a century through our quality brands and products, whilst maintaining our Halal excellence and integrity. This is in line with our promise of delivering GOOD FOOD, GOOD LIFE to all. To learn more, please visit www.nestle.com.my or our Facebook page at http://www.facebook.com/NestleMalaysia 

Thursday, April 18, 2019

Flexi Loan and Non-Flexi Loan

Flexi Loan and Non-Flexi Loan
Purchasing a property could possibly be one of your biggest financial decisions that you make in your life. There are many properties available for sale, such as properties for sale in Kelana Jaya. Whether it is for own stay or investment purpose, it is still important to look for available loan in the market. However, it gets confusing when you are looking for the loans available. There are many different baking terms that you do not understand, such as Flexi Loan and Non-Flexi Loan. Fret not, this article will guide you through the difference between Flexi Loan and Non-Flexi Loan.

A. Basic Term Loan
The Basic Term Loan is a loan that comes with fixed repayment schedule. Basic Term Loans were the only property loan available back then. Additional payments for the loan was not made easy for borrower as they would need to inform the bank to request for additional payments to be made. Hence, many borrowers have made additional payments for the loans without requesting beforehand, thinking that it would help in reducing principal amount owed. As a result, the amount paid was just sitting in the bank as prepayment and they are not make any profit as deposit, nor were they actually saving on the interest rate for the loan amount.

In addition, additional money that were paid to the term loan accounts were not easily withdrawn out in case of any emergency events. Hence, extra caution was put in whenever the borrowers made additional payments.

The reasons that the banks place such strict rules were because the banks were unwilling to allow the borrowers to reduce the principal amounts as they like due to extra money earned from the interest payments. In addition, the banking systems were not advance as compared to the banking systems today.

B. Semi-Flexi Loan

The Semi-Flexi Loan is an evolution of the Basic Term Loan. The banks in Malaysia have started lowering the hurdle to make additional payments in further reduce the owed principal amount. Furthermore, there is no need to write in to the bank to request for additional payments. Additional payments now do not go as prepayment, but it directly reduces the loan amount.

Moreover, additional money that were paid to the loan account is now possible for withdrawal. However, it incurs some processing time and processing fee of approximately RM50 to RM100, per withdrawal.

Although you cannot withdraw the money anytime as you like, the additional money is still accessible in case of any emergency events. Do bear in mind that different banks will have different procedures in withdrawing the additional money. Some banks might require the borrowers to still write in, whereas some might make it accessible via the Internet Banking Portal.

As of today, all loans offered by major banks in Malaysia are Semi-Flexi Loan by default.

C. Flexi Loan

Many applicants have missed checking out the Flexi Loan service that is available. A Flexi loan is a loan that allows you to place additional money that is withdrawable in the loan account. It is a flexible loan service that allows you to draw out money as you like without any charges incurred. This is done by tying your current account to your loan. The installment amount will then be deducted from your current account on a scheduled monthly basis. Additional money placed in the current account will then go directly into reducing the owed principal amount.

It is recommended to go with a full Flexi Loan if you have the extra money that you could use to make advance payment and reduce the outstanding balance. In addition, your cash balance in your account is excluded from outstanding balance for the interest calculation. This will then give you more flexibility and you will be saving on your interest payable as you will be paying for lesser interest when you opt for a full Flexi Loan.

However, do bear in mind that there are disadvantages that come with a full Flexi Loan. Most banks have a monthly fee charged for maintenance of your current account, normally ranging between RM5 to RM10, per month. In addition, the interest rate for a Flexi Loan is not as good as the interest rate offered by a Basic Term Loan.

In conclusion, although there are benefits that come with a full flexi home loan, it is perfectly fine to opt for a Non-Flexi Loan if you are tight on your cash or you do not have any intention of putting your money into the loan to reduce interest payable. Furthermore, you might also be able to get better interest rate if you opt for a Non-Flexi Loan. Make sure you make a housing loan comparison from different banks before you decide on which loan service to engage with. If not, engage with a banker to seek for professional advises.

Tuesday, March 26, 2019

The ‘Come Out & Play: Foodology’ Programme at THOMAS TOWN and SANRIO HELLO KITTY TOWN

From now until April 30, 2019, kids get to enjoy food science-themed sessions - using colours, textures and experiments to inspire learning and creativity through the ‘Come Out & Play: Foodology’ programme at THOMAS TOWN and SANRIO HELLO KITTY TOWN:

Learn about nutrition through play
Little Foodologists will be introduced to the food pyramid and how calories are converted into energy via an interactive game.
Be hands-on with food preparation
It’s fun for kids to see how different ingredients behave when mixed together. Colour n’ Cream* allows kids to explore chemical reactions between salt and ice while they make their very own ice cream using just five basic ingredients!
Colour keeps things interesting
The Colour Crazy activity gives kids a fun way to see how milk and food colouring reacts with dish soap to create distinct patterns; and Lights, Lava, Action!, a simple experiment involving water, oil, effervescent tablets and food colouring, shows kids how to create their very own lava lamps!

In addition, THOMAS TOWN and SANRIO HELLO KITTY TOWN team up with Cold Stone Creamery to bring the premium ice-cream brand experience to the theme park (Red Bow Café) for a week from Saturday, March 23 to next Saturday, March 30. During this time, the first 1,000 customers with Puteri Harbour tickets will enjoy free condiments of chocolate chips, M&M’s milk chocolate/peanut, sprinkles or gummy bears with their choice of delicious vanilla, chocolate, strawberry, cotton candy or pandan-flavoured ice cream.

For more information or to purchase tickets to experience the ‘Come Out & Play: Foodology’ programme at THOMAS TOWN and SANRIO HELLO KITTY TOWN, please visit www.puteriharbour.com! Families can enjoy a special discount on the Two-Park Pass when they book their tickets online using promo code ‘OTF319’ (valid from March 1 to 30). 

Tuesday, March 12, 2019

Neem Balm by ZMBeauty

Pernah dengar tentang daun semambu atau neem tak? Kalau dulu, nenek-nenek kita selalu guna daun semambu ni untuk hilangkan gatal-gatal or ruam kan? Ini adalah kerana daun semambu atau daun neem mempunyai ciri-ciri anti bakteria, anti parasit, anti kulat dan anti virus dan sesuai untuk melegakan kegatalan yang berpunca dari penyakit kulit.

Jadinya hari ni, Mak nak share tentang 1 produk dari ZMBeauty yang memang dah terkenal dengan Garlic Balm-nya sebelum ni: NEEM BALM by ZMBeauty. Balm ajaib yang sangat sesuai digunakan bagi setiap peringkat umur. Salap bewarna hijau ini mudah dibawa kemana sahaja.
Apa itu Neem Balm by ZMBeauty?
Neem Balm by ZMBeauty ialah salap yang dihasilkan menggunakan 3 bahan sahaja iaitu :
❤ Daun Neem
❤ Minyak Zaitun
❤ Lilin Lebah

Berfungsi sebagai sapuan "magic" untuk membantu melegakan
❤ Kulit Kering
❤ Ruam Demam Campak
❤ Gatal Kulit
❤ Masalah Kulit Yang Ringan
❤ Ruam lampin

Neem Balm by ZMBeauty sesuai digunakan di semua peringkat usia; dari bayi hingga dewasa tanpa kesan sampingan kerana ianya adalah 100% produk natural.

Harga 1 set RM45/60g (tidak termasuk kos penghantaran), anda akan dapat FREE GIFT
❤ Termometer Digital 10k unit yang pertama sahaja
❤ Casing Khas beserta KeyChain ZMBeauty

Neem Balm by ZMBeauty telah diuji di makmal PERMULAB SDN BHD dan mendapat kelulusan KKM: KKM NOT 181101999K
Jangka hayat Neem Balm by ZMBeauty luput setahun selepas bekas dibuka seperti yang tertulis di belakang bekas.

Untuk maklumat lanjut mengenai Neem Balm by ZMBeauty, whatsapp terus ke: +601132484182 atau kunjungi Neem Balm HQ di Facebook: NeemBalmHQ/Zuraini Muhammad dan Instagram : @neembalmhq

Friday, March 8, 2019

Happy International Women’s Day 2019

Woman Work by Maya Angelou

I've got the children to tend
The clothes to mend
The floor to mop
The food to shop
Then the chicken to fry
The baby to dry
I got company to feed
The garden to weed
I've got shirts to press
The tots to dress
The can to be cut
I gotta clean up this hut
Then see about the sick
And the cotton to pick.

Shine on me, sunshine
Rain on me, rain
Fall softly, dewdrops
And cool my brow again.

Storm, blow me from here
With your fiercest wind
Let me float across the sky
'Til I can rest again.

Fall gently, snowflakes
Cover me with white
Cold icy kisses and
Let me rest tonight.

Sun, rain, curving sky
Mountain, oceans, leaf and stone
Star shine, moon glow
You're all that I can call my own. 

Happy International Women’s Day, babes!

Tuesday, March 5, 2019

3 Travel Fresh: Tips for Keeping Your Teeth Healthy While on Vacation

It’s exciting to get a break from work, travel to your favorite spot and enjoy the vacation to the fullest but during all the excitement, one should not forget how important it is to take care of his body and especially his oral hygiene. A lot of people out there don’t know that their health is interlinked with their oral hygiene and to call yourself completely healthy, you first need to make sure that your mouth is all clean and fresh. 

We totally agree with the fact that you want to spend your vacation in the best possible way and you just want to relax and free yourself from all the daily routine stressful chores but on the other hand, let’s face it that you wouldn’t like the idea of having bad breath, right? The point is that yes, you can relax on your vacation and yes, you can travel to your favorite destination but meanwhile, you shouldn’t run away from brushing your teeth and making sure that your oral hygiene is in the best possible condition.

Now, if your vacation is about to start and if you really are worried about your oral hygiene then stick with us a little longer because today we are here with some of the best tips from dePacific Dental Group that can help you in keeping your teeth healthy while you are traveling.

1-Ventilating your toothbrush

If you keep your toothbrush locked inside the hol
der that has no holes in it for ventilation then, believe it or not, bacteria will grow on your toothbrush and hence it will then enter your mouth when you’ll brush your teeth. So, the wiser thing to do is to make sure to give some air to your toothbrush and keep it ventilated. Especially if you are traveling then keep your brush in a big container in which the air can circulate easily.

2-Use the water your drink

Especially if you are traveling then know that you cannot take the risk of using the tap water to brush your teeth. So, make sure to use the same bottled water you are drinking to clean your teeth. You don’t know if the tap water in the hotels you are staying in is clean or not so why take any risks with your oral health?

3-Use a gum

It is an undeniable fact that brushing your teeth on time can be difficult especially when you are traveling which is why you should use a chewing gum every now and then to make sure that nothing stuck on your teeth and your mouth is all clean. Buy a sugar-free chewing gum so that it doesn’t affect your teeth, even a xylitol mint will be useful for you.

4-Keep your toothbrush dry

Don’t put your toothbrush inside the holder until you are sure that it’s dry. Again, a moist toothbrush can encourage the growth of bacteria which is clearly something you don’t want to happen. So, first, give the brush some air, let it dry and then pack it up.

These are some of the best tips to follow while on vacation. Use these tips and we assure you that your oral hygiene will stay in the best possible condition. Also, don’t forget to brush your teeth twice a day just like you are supposed to do while you are not on a vacation. Use mints, chewing gums, mouth fresheners etc to make sure that your breath smells are fresh and clean.

Wednesday, February 27, 2019

AFY HANIFF: 40 DAYS DISHWASHING LIQUID AND PLASH FOAMING HANDWASH

I've been using Afy Haniff product for years; especially their Serai Wangi Insect Repellent and cleaner spray. Love it refreshing lemongrass/citronella scent and it really works to keep those crawling creature at bay. Do you know that now they come out with new product line? Yup, AFY HANIFF 40 DAYS DISHWASHING LIQUID and AFY HANIFF PLASH FOAMING HANDWASH - and this is my review on both ;)

AFY HANIFF 40 DAYS DISHWASHING LIQUID - SUPER GREASE FIGHTER
There are 2 variants of Afy Haniff 40 Days Dishwashing liquid, Pandan & Lime (Green) and Serai Wangi & Lemon (Red).
Sizes available in 500ml - washes up to 500 dishes and 900 ml - washes up to 1000 dishes.

THE VERDICT:
I was quite nervous that it wouldn’t clean as well as my previous dishwashing liquid, but this experience has been truly amazing and Afy Haniff 40 Days Dishwashing Liquid did NOT disappoint AT ALL! Easily clean and rinse, effective in working on grease and dirty dishes - was effective with little of the product being used.

Both was light scented and expel bad odour too. Plus, it didn't dry my skin.

AFY HANIFF PLASH FOAMING HANDWASH - MOISTURIZES & SOFTEN HANDS
Plash foaming handwash provised multilayer moisture and rich in skin softening extracts leaving your hands moisturized, clean and nourished after removing oil and dirt. It provides a truly natural nutrition powered with active plant-based ingredients for your skin.

100% free of phthalate, paraben, petrochemicals, silicons and over 400 other potentially harmful chemical that will affect health in the long run, ensuring you a safer choice of natural and enviromentally friendly product.
Available in 2 variants: Fresh Aloe and Sweet Sakura - 400ml.
1 pump of Afy Haniff Plash Foaming Handwash equal to 4 pumps of other brand, so you can save more.

THE VERDICT:
Overall, I love a good hand soap. Anything that doesn't dry out my hands is a huge bonus and something with a lasting scent is even better. Not to overpowering, just a perfect light scent. It always makes me feel so happy. The best part bout Afy Haniff Plash Foaming Handwash? It have special pump which creates a foamy lather and spreads easily on your hand.

So in sum, there's plenty to love about this brand and I would recommend this to all of you. You can get above and other Afy Haniff product online or your nearest supermarket/hypermarket include Giant all over Malaysia.

Online: Lazada / Shopee / 11Street / EzBuy

Hypermarket/Supermarket:
1. Aeon
2. Pasaraya You Save
3. Pasaraya Super7 Semenyih
4. Pasaraya Darul Makmur
5. Pasaraya K-Ceria
6. Checkers Hypermarket
7. Target Supermarket
8. Pasaraya Top-Opal
9. Target Cash & Carry Sepermarket
10. Pasaraya Songmart
11. Midas
12. Unified Vision
13. Family Store
14. Econjaya
15. Eng Hong
16. Nirwana
17. Maslee
18. Billion
19. Golden Dragon City
20. Everwin
21. Nam Leong
22. Servay
23. Everrise
24. Emart
25. CS Mini Market
26. Boulevard
27. City Fresh Mart
28. One Superstore
29. Bestamart

For more info and updates or any upcoming promotion, visit Afy Haniff at www.afyhaniff.com or follow them on social media:

Facebook:

Instagram:

Till then, Salam!

#afyhaniff #Plash #foaminghandwash #pencucitangan #softenhand #40Days #dishwashliquid #pencucipinggan #greasefighter #plashafyhaniff #40daysafyhaniff 

Friday, February 22, 2019

Giveaway PantangPlus.com Di Mialiana.com

PantangPlus.com – Pakej berpantang selepas bersalin

Baca kisah benar ini dulu, dari pengasas PantangPlus, Puan Zamzana Mohd Arifin:

Semasa berpantang anak pertama, ada seorang makcik tukang urut selepas bersalin ini, mengurut belakang saya dengan kaki dia. Tiba-tiba, dia tergelincir sebab berminyak. Dipendekkan cerita, tulang belakang saya hampir retak. Saya terpaksa buat ‘check-up’ dengan doktor pakar selama 6 bulan.

Kini, boleh ‘booking online

Antara sebab PantangPlus diwujudkan, saya tidak mahu orang lain merasai keperitan berpantang kerana salah pilih tukang urut wanita. Di PantangPlus, semua bidan atau tukang urut selepas bersalin kami disaring terlebih dahulu, terlatih, berpengalaman dan mempunyai sijil. Paling penting, semuanya orang tempatan.
Di PantangPlus juga, pakej berpantang kami lengkap, termasuk penjagaan ibu, penjagaan bayi dan makanan pantang. ‘Confinement lady’ akan menjaga dengan penuh kasih sayang. Boleh lihat senarai penuh servis di laman web kami.

Pelanggan dari luar negara

Atas kesedaran ramai ibu-ibu muda tentang kepentingan berpantang, tempahan bukan sahaja datang dari Malaysia. Malahan dari Singapura, United Kingdom, Australia dan UAE.

Pesanan kami, jaga badan elok-elok semasa berpantang selepas bersalin. Barulah badan sedap, hati tenang!
Giveaway ini dianjurkan oleh PantangPlus.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM300 untuk dimenangi. Sila klik banner untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2019/02/giveaway-pantangpluscom-di-mialianacom.html#ixzz5gEXCBcbX

Wednesday, February 13, 2019

The Heart Wants What It Wants by Selena Gomez

Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants
The Heart Wants What It - Wants Selena Gomez
Album: For You
Released: 2014
Songwriter(s): Selena Gomez; Antonina Armato; David Jost; Tim James
Video: Youtube

Lyrics:
You got me sippin' on something
I can't compare to nothing
I've ever known, I'm hoping
That after this fever I'll survive
I know I'm acting a bit crazy
Strung out, a little bit hazy
Hand over heart, I'm praying
That I'm gonna make it out alive
The bed's getting cold and you're not here
The future that we hold is so unclear
But I'm not alive until you call
And I'll bet the odds against it all
Save your advice 'cause I won't hear
You might be right but I don't care
There's a million reasons why I should give you up
But the heart wants what it wants
The heart wants what it wants

You got me scattered in pieces
Shining like stars and screaming
Lighting me up like Venus
But then you disappear and make me wait
And every second's like torture
Hell over trip, no more so
Finding a way to let go
Baby, baby, no I can't escape

The bed's getting cold and you're not here
The future that we hold is so unclear
But I'm not alive until you call
And I'll bet the odds against it all
Save your advice 'cause I won't hear
You might be right but I don't care
There's a million reasons why I should give you up
But the heart wants what it wants
The heart wants what it wants
The heart wants what it wants
The heart wants what it wants

This is a modern fairy tale
No happy endings
No wind in our sails
But I can't imagine a life without
Breathless moments
Breaking me down, down, down, down

The bed's getting cold and you're not here
The future that we hold is so unclear
But I'm not alive until you call
And I'll bet the odds against it all
Save your advice 'cause I won't hear
You might be right but I don't care
There's a million reasons why I should give you up
But the heart wants what it wants

The heart wants what it wants
The heart wants what it wants
The heart wants what it wants
The heart wants what it wants, baby
It wants what it wants, baby
It wants what it wants
It wants what it wants

The heart wants what it wants, baby
It wants what it wants

Friday, February 8, 2019

KULIT BEBAS CELA DAN BERSINAR DENGAN AINAA CLEANSER DAN AINAA SERUM

Dengan lambakan produk penjagaan kulit muka keluaran tempatan dan luar negara, mesti semua orang rambang mata nak pilih mana satu regime kecantikkan kan? Mak pun sama. Jadi baru-baru ini Mak dah try produk keluaran anak tempatan oleh NSA Beauty yang diasaskan oleh Puan Syafiqah Aina.

Sebenarnya salah satu produknya; Ainaa Serum tak silap Mak dah viral sejak tahun lepas. Apa taknya, 20,000 botol terjual dalam masa seminggu dari tarikh perlancaran. Banyak feedback positif dari 4,000 pengguna dari Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei. Yes, jadinya Mak pun teruja nak merasai sendiri keberkesanannya.
AINAA CLEANSER 2 IN 1 PURIFYING GEL : Pembersih Pantas 2 dalam 1! (KKM: NOT190108415K)
Ainaa Cleanser bertindak dengan membersihkan wajah secara mendalam dan berkesan menanggalkan kesan makeup, serta lebihan minyak dan kotoran di muka yang menyebabkan masalah kulit muka. Jadi dah tak perlu "double-cleansing". Kandungan pH yang seimbang mengekalkan lapisan perlindungan semulajadi kulit. Setiap kali mencuci muka, kulit kita terasa bersih, lembut, segar dan halus.

✔ BEBAS bahan kimia merbahaya ✔ BEBAS SLS, paraben dan minyak mineral

Kandungan Ainaa Cleanser
1. Cocamidopropyl 
✔ Membersih & membuang segala kotoran dari kulit
2. Lecithin 
✔ Merawat kulit wajah
3. Dimethicone 
✔ Melembabkan kulit wajah
4. Trehalose 
✔ Mengekalkan hidrasi kulit
5. Coco Glucoside 
✔ Merawat masalah jerawat
6. Castor Oil 
✔ Merawat sunburn
✔ Mencegah masalah jerawat
✔ Mengekalkan keremajaan kulit
✔ Membantu menghilangkan parut jerawat
✔ Melembutkan kulit wajah
✔ Merawat masalah kekeringan
✔ Melindungi kulit dari bakteria
✔ Non - Comedogenic ( Tidak menyebabkan pori pori tersumbat)

Bahan-bahan: Aqua, Poloxamer 184, Acrylates Copolymer, Trehalose, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, PhenoxyEthan, Triethanolamine, Avena Strigosa Seed Extract, Lecithin, PEG-12 Dimethicone, EthylHexyGlycerine

Cara Penggunaan: 
Basuh muka dengan air suam dan gunakan 1 pam Ainaa Cleanser. Urutkan ke muka secara membulat terutamanya di kawasan T-Zone. Bilas semula dengan air suam, kemudian bilas sekali lagi dengan air sejuk.


AINAA SERUM : Rawat Kulit Anda Tanpa Kesan Sampingan 
(KKM: NOT190108416K)
Ainaa Serum merupakan serum bebas minyak yang cepat menyerap ke dalam kulit. Ianya dirumus khas untuk memperbaharui sel kulit. Formulasinya membantu merawat serta menghapuskan jerawat tanpa menyebabkan kekeringan dan menghakis kulit. Dengan penggunaan berterusan, tona kulit lebih sekata serta dapat menghilangkan binti-bintik hitam dan pigmentasi. Hasilnya; kulit nampak lebih segar, sihat, licin dan lembut dan kulit tampak lebih remaja. 

Kandungan Ainaa Serum
1. Timun
✔ Untuk kulit kita segar (hydration)
✔ Kulit lebih nampak muda
✔ Kulit nampak cerah
✔ Mengurangkan eyebag
✔ Melegakan sunburn
✔ Melembabkan kulit
✔ Melewatkan proses penuaan
✔ Mengurangkan kedutan
2. Aloe Vera
✔ Mengurangkan pigmentasi
✔ Menghilangkan parut jerawat , jeragat
✔ Melembabkan kulit wajah
✔ Merawat luka external
3. Soapwort
✔ Merawat Psoriasis
✔ Merawat Ekzema 
✔ Merawat Bisul
✔ Merawat Jerawat
4. Lavender
✔ Anti Penuaan
✔ Menyihatkan kulit
✔ Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
✔ Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
5. Asparagopsis Armata
✔ Membantu membersihkan kulit dari dalam
✔ Sekatakan tona wajah
✔ Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
✔ Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam

Bahan-bahan: Aqua, Glycerin, Silanediol Salicylate, Propanediol, Chamomilla Recutita Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Hydralised Elastin, PhenoxyEthanol, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkylacylate, Crosspolymer, Trofeceth-9, Asparagopsis Armata Extract, Lauroyl Sarcosine, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Menthol, Allantoin, Triethanolamine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, PEG 35 Castor Oil, Humulus Lupulus Extract, Lavandula Angustifolla Oil, Tetrasodium EDT, EthylHexyGlycerine, Boerhavia Diffussa Root Extract, Hydrolized Collagen.

Cara Penggunaan:
Keringkan wajah. Sapu toner yang awak selalu guna, keringkan. Pam 1-2 titis serum, kemudian sapu dan ratakan Ainaa Serum pada wajah & leher. Siap! Boleh juga digunakan pada bahagian badan yang lain terutamanya siku dan lutut ;)


Kulit Mak jenis kombinasi. Sejujurnya Mak tak adalah masalah kulit sangat. Biasalah jerawat sebulan sekali dan bebkas-bekas parut kecil. Cuma kulit Mak kusam dan kering sekali sekala. Selepas 2 minggu incorporate dua produk dari NSA Beau ini: Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum, kulit mak nampak glowing dan sihat. Kulit rasa lembap dan kurang berminyak.

Mudahkan? 

Harga Ainaa Cleanser ialah RM45/50ml manakala Ainaa Serum RM65/15ml dan boleh didapati dari 87 agen NSA Beau di seluruh negara - Malaysia dan Brunei.


Untuk keterangan lanjut, layari laman sesawang NSA Beau Ventures: https://www.nsabeau.my/ dan ikuti mereka di social media; Facebook dan Instagram.

Monday, January 28, 2019

MOONLIGHT CAKE HOUSE TAMAN PELANGI : PEMBUKAAN SEMULA

Pembukaan Semula Moonlight Cake House Taman Pelangi, Johor Bahru | Kalau bercakap tentang Moonlight Cake House, Mak mesti teringat kek durian mereka yang viral sejak tahun 2017 lagi, memang sedap. Jadinya minggu lepas, Mak dan rakan-rakan blogger yang lain dijemput ke "Blogger Party" anjuran Moonlight Cake House bagi meraikan pembukaan semula Moonlight Cake House cawangan Taman Pelangi yang ditutup sementara bagi proses pengubahsuaian kedai.
Kredit: Sis Lin
KEDAI KEK MOONLIGHT / MOONLIGHT CAKE HOUSE
Moonlight Cake House cawangan Taman Pelangi ada 3 tingkat. Tingkat paling bawah, kedai kek; tingkat 2; tempat makan-makan dan tingkat 3; pun tempat makan juga tapi untuk private event ;) To cut it short, selain kek, roti dan pastry - Moonlight Cake House menyediakan pelbagai pilihan hidangan tempatan dan barat yang pastinya memenuhi citarasa anda.

MENU: MOONLIGHT CAKE HOUSE
FOOD TASTING
 Mushroom Soup in French Putt
 Moonlight Sharing Platter
 Bamboo Charcoal Homemade Chicken Burger
 Morning Light
 Piccata Chicken Breast with Mozzarella and Cream Yellow Mustard
 Risotto Seafood
 Norwegian Salmon and Salted Egg Rocket
 Seafood Gnocchi
 Australian Lamb Shank
 Moonlight Signature Pasta
 Salted Egg with Chicken Floss Fried Rice
 Japanese Pizza
Sea Salt Lava Cake

Secara keseluruhannya, Mak berpuas hati dengan keadaan kafe yang cukup selesa. Makanan pun sedap, harga berpatutan. Kalau awak tanya Mak, mana satu would be my favourite dish; it would be Australian Lamb Shank yang direneh 7 jam and of course Norwegian Salmon and Salted Egg Rocket - both tak hanyir, and I love it!

Kalau datang Bandaraya Johor Bahru, jangan lupa singgah sini tau. Ajak Mak sekali ;)

Moonlight Cake House Taman Pelangi - No Pork, No Lard, No Alcohol
160, Jalan Sri Pelangi, Taman Pelangi, 80400 Johor Bahru, Johor, Malaysia
www.moonlightcake.com / info@moonlightcake.com
+607-333 9922
Dibuka dari 9 pagi hingga 1 pagi
Instagram: @moonlightcakehouse / Facebook: Moonlight Cake House
Lokasi : Moonligh Cake House Taman Pelangi

Till then, happy food hunting!

GRAND OPENING MBH FLAGSHIP BOUTIQUE JOHOR BAHRU

GRAND OPENING MBH FLAGSHIP BOUTIQUE JOHOR BAHRU | Baru-baru ini outlet MBH Medispa yang terletak di Bandar Baru Uda, JB telah berpindah ke bangunan/lokasi berhampiran yang lain bagi memenuhi kehendak pelanggan. Satu majlis pelancaran telah diadakan pada 26 Januari yang lepas bertempat Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Yang menariknya, outlet terbaru ini berkonsepkan "Flagship" dimana anda boleh mendapatkan semua servis kecantikkan MBH Medispa dari hujung rambut hingga ke hujung kaki di bawah 1 bumbung!
SEKITAR MAJLIS PEMBUKAAN MBH FLAGSHIP BOUTIQUE JOHOR BAHRU
Selepas pembukaan cawangan MBH Medispa ke-16 di Kluang pada bulan lepas; MBH Medispa melangkah setapak lagi dengan pembukaan MBH Flagship Boutique Johor Bahru yang pertama di Malaysia. Jadi lepas ini senanglah pelanggan nak dapatkan rawatan kecantikkan muka, rambut dan badan termasuk manicure dan pedicure; semuanya boleh buat 1 tempat.

Entri berkaitan: Nak Cantik? Pretty Valet Kini di Johor Bahru!

Pelbagai servis kecantikkan yang ditawarkan, antaranya:

SKIN & LASER
✔ MBH Super Deep Hydra-Oxygeneo 
✔ MBH Youth Skin Plasma (PRP)
✔ MBH Skin Scar Porcelain Peeling  (Plant based)
✔ MBH Face Clearing Laser
✔ MBH Advance Professional Deep Scar Laser
✔ MBH Advance Pigmentations Deep Laser
✔ MBH High Intensity Ultra Lifitng Laser
✔ MBH Miss-V Tightening Laser

BEAUTY ROUTINE
✔ MBH IPL PhotoHair Removal Laser
✔ MBH Eyelash Pretty Extension
✔ MBH Eyelash Curl Perming
✔ MBH Express Vitamin Manicure
✔ MBH Obsess Manicure
✔ MBH Passion Pedicure
✔ MBH Fresh Foot Spa
✔ MBH Foot Cuticle Repair

HAIRCARE
✔ MBH Hair Youth Plasma (Advance Deep PRP)
✔ MBH Hair Signature Tricho Treatment
✔ MBH Virgin Hair Fertilizer Therapy
✔ MBH Hair Growth Booster Laser
✔ MBH Hair Growth Vitamin Wash
✔ MBH Hair UltraShine Treatment
✔ MBH Hair OxyNano Diamond Treatment
✔ MBH Royal Herbal Black Henna

TENTANG MBH MEDISPA
MBH Medispa/Flagship Boutique yang diasaskan oleh Puan Yaya Mohamad merupakan sebuah syarikat perniagaan yang menumpukan rawatan kecantikan dan kesihatan.  MBH telah melebarkan sayap perniagaan dengan membuka premis spa kecantikan yang menawarkan perkhidmatan untuk kecantikan wajah dan badan yang berlokasi di Kajang.

Antara rawatan yang disediakan di MBH Medispa adalah: rawatan wajah dan rawatan estetik.

Kini MBH Medispa mempunyai 15 cawangan di seluruh Malaysia iaitu di Bangi, Ampang, Shah Alam, Senawang, Bandar Seri Permaisuri, Johor Bahru, Wangsa Maju, Kota Damansara, Melaka , Ipoh, Batu Pahat, Sungai Petani, Kuantan, Temerloh, Segamat dan Kluang.
Tahukah anda yang baru-baru ini MBH Medispa telah menerima Gold Award 2018 bagi kategori Beauty and Wellness Spa daripada Kementerian Pelancongan Malaysia? Tahniah diucapkan kepada MBH Medispa dan semoga maju jaya. 

Untuk info lanjut dan sebarang hebahan serta promosi MBH Medispa/Flagship Boutique:

MBH Flagship Boutique
 3-01 Jalan Padi Emas, 1/5 Bandar Baru Uda, Johor Bahru, Johor
(Sebelah Restoran Bakar-Bakar)
07-244 8573 / 018-776 4670

P/S: Dengar cerita, outlet MBH Medispa BBU lama akan dibuka semula bulan hadapan yang memfokuskan rawatan pelansingan badan ;) Tak sabar Mak nak terjah!

Sunday, January 27, 2019

LEGOLAND® Malaysia Resort Launches New Experience With LEGO® City 4D Movie – Officer in Pursuit!

LEGOLAND® Malaysia Resort announced an exciting brand-new addition to LEGO® 4D Movie experience, with the launch of LEGO® City 4D Movie – Officer in Pursuit! that will have the whole family engaged and fully immersed in the 4D experience starting from 24 January 2019.
The official launch of the LEGO® City 4D Movie – Officer in Pursuit with Mr. Kurt Stocks, General Manager of LEGOLAND® Malaysia Resort alongside LEGO® Emmet and LEGO® Policeman

Fans will be able to watch LEGO® City Policeman chasing down mischievous crooks through the streets and skyscrapers of the metropolis. Packed with 4D effects with bursts of bubbles, strong winds and sprays of water, this attraction will provide a truly immerse experience of the LEGO® universe.

Adding on to the excitement from LEGO® City 4D Movie, LEGOLAND® is hosting the LEGO® Movie Event Days in conjunction with the upcoming launch of the LEGO® Movie 2: The Second Part. Visitors could relive moments from their favourite LEGO® Movie™ franchise.

In conjunction with LEGO® Movie Event Days, the park will be filled with fun-filled activities where visitors can truly connect with their favourite characters from the movie, including:

“The LEGO Movie” Scavenger Hunt
Wyldstyle, MetalBeard, Unikitty and Benny have lost their way and Emmet needs help to find his friends in the Miniland.

“The LEGO Movie” Mystery Mosaic
Guests work together to help build a mystery LEGO mosaic throughout the weekend.

Character Meet and Greet Session
Meet Emmet, Wyldstyle and a new character to be discovered from the film during character meet and greet sessions.

LEGO® Movie Building Activity
Create spaceship and escape from the Alien Invaders that are attacking Bricksburg. The master builder will win exclusive collectables from the movie.

"The launch of LEGO® City 4D Movie – Officer in Pursuit! and LEGO® Movie Event Days are created for families to fully immerse themselves in the world of LEGO®, a truly unique experience that is only available at LEGOLAND®. In 2019, we are committed to introducing new attractions to keep the park fresh and exciting for everyone. Our guests can look forward to fun-filled activities and experiences that allow children to learn while having fun at the same time,” said Kurt Stocks, General Manager at LEGOLAND® Malaysia Resort.
Mr. Kurt Stocks, General Manager of LEGOLAND® Malaysia Resort sharing about the brand new addition to the LEGO® 4D Experience, the LEGO® City 4D Movie – Officer in Pursuit

“We’ve recently announced new annual pass packages for MyKad holders where Malaysians can enjoy unlimited access to LEGOLAND®’s Theme Park and Water Park, as well as free access to SEA LIFE Malaysia. With these valuable offers, LEGOLAND® is a great place for families to spend their weekend and school holidays”, Kurt added.
CS Lim, Finance Director of LEGOLAND® Malaysia Resort, Mahendira Raj, Director of Health, Safety and Security of LEGOLAND® Malaysia Resort and Mr. Kurt Stocks, General Manager of LEGOLAND® Malaysia Resort experiencing the realistic weather effects such as the bursts of bubbles, splashes of water and strong winds.

As the Lunar New Year is just right around the corner, visitors can look forward to the beautiful Garden of Prosperity decoration in the park, enjoy unique activities such as the Festive Building Activity where visitors can build their own Panda and Mandarin oranges out of LEGO® Bricks. There will also be exciting shows such as Lion and Dragon Dance session to ring in the New Year.
Viewers immersing themselves in the LEGO® universe as LEGO® Policeman chase down mischievous crooks through the streets and skyscrapers of the metropolis.

LEGO® Movie Event Days is happening from 24 January – 31 March 2019, every day from Monday to Sunday from 10:00 am to 6:00 pm. Enjoy early bird promotion with the new annual pass at RM239 for adults and RM190 for kids aged between 3 – 11 years old. With the new annual pass, pass holders will have unlimited access all year-round to LEGOLAND® Theme Park and Water Park, including free access to SEA LIFE Malaysia which is scheduled to open by first-half of 2019. The all-new annual pass is available for purchase at LEGOLAND®’s official website (https://www.legoland.com.my/) for a limited time only.

For the latest update on promotion and activities, stay connected with us via Facebook and Instagram.