Tuesday, February 7, 2017

Women's Watch Gaya Terkini

Untuk para wanita yang gemar menggayakan pakaian harian mereka dengan lebih teliti, pastinya mereka akan menumpukan lebih perhatian kepada aksesori. Mereka bukan sahaja akan bergaya dengan pakaian, namun juga menggunakan aksesori sebagai penyeri tambahan. Salah satu daripada aksesori penting yang memainkan peranan ini ialah jam tangan wanita. Dengan kemudahan moden di mana anda boleh membeli watches online , aksesori terbaik ini lebih mudah untuk dimiliki. Jom kita tengok jam tangan wanita yang sangat in trend sekarang!
zalora promotion jimat
Untuk jam tangan kulit seperti ini, wanita yang meminati aksesori pilihan begini tentunya mereka yang jenis klasik. Wanita yang meminati jam tangan kulit selalunya mereka yang memerlukan sesuatu aksesori versatil untuk dipakai ke tempat kerja dan untuk masa keluar dengan rakan-rakan. Bagi wanita kini yang mahu tampil yakin di tempat kerja dan di mana jua mereka berada, jam tangan kulit merupakan pilihan terbaik. Contohnya jam tangan Daniel Wellington.
zalora promotion jimat
Bagi wanita yang mahu kekal bergaya tetapi mahukan kelainan, jam tangan yang rekaan lebih unik seperti dalam gambaran lebih sesuai. Ini salah satu daripada jam tangan koleksi Casio G-Shock. Rupanya unik kerana reka bentuknya yang sporty dan anggun. Ia juga sangat sesuai untuk wanita yang juga suka bersukan tetapi mahu tampil lebih feminin kerana jam tangan jenis begini tahan lasak dan sesuai untuk aktiviti sukan.
zalora promotion jimat
Tahukah anda, kini anda boleh tampil bergaya dengan jam tangan wanita dan pada masa yang sama, menjaga kesihatan diri? Perhatikan dalam gambaran ini, tengok rekaan yang rupanya seperti gelang aksesori. Itulah jam tangan! Cantik kan? Bukan sahaja nampak menarik tetapi ia mampu menolong anda untuk hidup sihat. Jam tangan seperti ini merupakan dari koleksi jenama Fitbit. Jam tangan wanita ini mengukur berapa kerap anda kekal aktif dan juga boleh mengira kalori dan lain lagi.

Jadi trend jam tangan wanita mana satu pilihan anda? Kongsikan bersama saya!

8 comments:

kisah si dairy said...

cantik kan..

Mar Mansor said...

saya suka jam berbentuk gelang..2 in 1 gitu

Hernee Nazir said...

belanja satu mak! hehehe

Cik Rose said...

sukanya jam macam ni :)

ZULHILMI TEMPOYAK said...

teringin lak nk cari bg bini. hehe

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

akak suka yg segiempat dan besar, hehe

BudakVanilla said...

sy lebih kepada jam digital sebab lambat nak tilik jam kalau guna jam jarum camtu T^T

Uyul Rosli said...

Hai Mak Lin.

Jalan jalan sini. Uyul ada anjurkan Giveaway. Jemput join.
********************************************************************************
Jemput join Uyul Rosli 1st Giveaway!! 100pcs Name Card untuk dimenangi. >>
Uyul Rosli 1st Giveaway | Blonolog Blogger Picisan
********************************************************************************

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...