Lazada Malaysia

Friday, July 6, 2018

TEXAS CHICKEN KINI DI JOHOR BAHRU!

TEXAS CHICKEN KINI DI JOHOR BAHRU| Berita baik untuk rakyat Johor, kini jenama global rantaian makanan segera Texas Chicken Malaysia telah membuka cawangannya yang ke-48 bertempat di Pusat Beli-Belah City Square Johor Bahru. Dikendalikan oleh pemegang francais utama Envictus International Holdings Limited (Kumpulan Envictus), Texas Chicken kini bersedia untuk menyajikan hidangan menu lazat yang pasti menambat hati penduduk Johor Bahru serta pelancong dari Singapura. Restoran Texas Chicken di Pusat Beli-Belah City Square Johor Bahru merupakan rancangan pertama bagi Selatan Malaysia dengan pembukaan seterusnya di Pusat Beli-Belah Southkey Mid-Valley.
texas chicken malaysia johor bahru
Jadi bila Mak dijemput untuk to be a part of Texas Chicken Malaysia semalam. Terbayang kesedapan Honey-Butter biscuit dan Chocolate Volcanonya. Teruskan membaca ya ;)

MENU DI TEXAS CHICKEN MALAYSIA
texas chicken malaysia johor bahru
Texas Chicken Malaysia menawarkan pelbagai pilihan makanan segera. Menu utamanya, awak boleh pilih nak makan ayam, burger atau wrap dan setiap hidangan kombo didatangakan sekali dengan coleslaw, kentang putar, Honey-Butter biscuits (to die for!) dan bahagian paling terbaik: Bottomless drinks! Yes, isi-semula PERCUMA. Mesin air di letakkan di luar dan awak boleh pilih air berkarbonat atau teh o ais yang sangat menyamankan tekak. Harga? Tak perlu risau sebab sama sahaja harga seperti cawangan makanan segera yang lain.
texas chicken malaysia johor bahru
Mak tak melepaskan peluang merasa sendiri menu terbaru mereka; Burger dan Wrap Jalapeno. Pedas dengan lapisan ayam, keju, Jalapeno Bombers, nachos rangup dan sos keju yang yang betul-betul sedap. Last but not least, jangan lupa order sekali dessert. Mak suka Strawberry Shortcake (Honey-Butter biscuit dengan aiskrim vanila dan sos strawberry) dan juga of course, Honey-Butter Biscuit. Nak kata muffin pun bukan, roti pun bukan, scones pun bukan. Tapi slightly crisp on the outside and soft-fluffy in the inside, brushed with honey butter. Manis, Mak even pack some more untuk dibawa pulang.
texas chicken malaysia johor bahru
texas chicken malaysia johor bahru
 texas chicken malaysia johor bahru
Seronok dapat meluangkan masa bersama kawan-kawan di Texas Chicken Malaysia. Bolehlah lepas ni kalau nak gathering, kita buat di sini sahaja. Environment pun best. Tempat duduk selesa dan mesra keluarga. 

Ikuti Texas Chicken Malaysia di media sosial untuk info dan promosi terkini:
Texas Chicken Malaysia
Pengerusi ENVICTUS International Holdings Limited (Envictus International), Datuk Jaya Tan (di tengah) bersama-sama barisan directors dan senior management

21 comments:

Hernee Nazir said...

belanja seketul mak..hehee

Emily said...

Bestnya Texas Chicken dah sampai Johor Bahru. They also came to Ipoh last year. Hehe... really sedap and generous as well!

Jane Chua said...

My children loves to eat at Texax Chicken. The chicken is chrunchy and drinks could refill.

Farahain ZFA said...

sedappkannnzzzz... paling ain suka ayam keju berapi..nyum nyumm nyumm.

Sally Samsaiman said...

Sedap kan? Sally serius tak tipu makkk...mmg best...in terms of ayam mmg best sebab dia lagi besar daripada ayam yg lagi satu tuuu...tapi mmg best laa...omg...rindu Jalapeno burger dengan wraps dia...

Btw, congrats Texas Chicken!

aima hassan said...

Sedapnyaàà. Bila nak buka kat melaka ni

Amanda Suria said...

Suka texas chicken..dan dah banyak dah outlet diorng kat seluruh malaysia kan,area seremban pun dah ada..senang nak pi..ayam dia sedap..

Mrs Pip said...

Menariknya .... Makanan semua sedap...

Syafiera Yamin said...

wahhh baguslah untuk orang Johor. texas chicken lagi sedap dari kfc lagi gebu ayamnya hahahah kami suka ais krim texas chicken yang vanilla lebih smoother dari mcdonald huhuhu

Cerita Huda said...

Sedap yer texas chicken. lama dah tak makan. next time pergi JB nak ajak family makan kat sini la Texas chicken punya ayam goreng memang lain dari lain. sedap!

Mouse Mommy Treats said...

Tak tahan tengok cheessy wedges tu... nampak sedappp gila tu! Cheese lover here!

Betty Liew said...

Wow Texas Chicken now available in Johor. I love the crispness of the chicken. My favourite chicken

Sunah Sakura said...

sedap sangattt..masih berkira2 bila nak repeat ni

AyuArjuna BiGoshh said...

Ya ampun meriahnya. Tapi texas mmg antara feveret kedai makanan segera yg ayu suka singgah makan. Ayam dia sedap

Hanny Abdullah said...

Fav sis texas chicken ni.ayam dia mmg sedap dr jenama yg lain. Selalu gak ke texas sb mmg dekat je gan rumah

Sis Lin said...

Jomlah kita perhabis baucer yokk hehehe

Abby Onety said...

Sukses selalu tuk texas chicken. Dimana pun ada, kita tak sulit temukan TC ini. Rasa ayammnya nikmat banget. Kadang2 pesan online buat sarapan klo dah burur2 ke kantor

farhanna jafri said...

honey butter tu fav menu dekat texas :D

Dunia Zumal said...

Semoga Texas Chicken ni buka cawangan kat Perlis juga...

Hans Hanis said...

perghhhhhhhhh
rezeki tu
sedapnya tengok makanan banyak terhidang macam tu

rubydotmy said...

Fuhh dah lama ruby tak makan Texas chicken tu. Ni dah buka kat Johor Bahru mesti meriah pelanggan. Ruby suka ayam mereka. Saiz besar. Puas hati makan. Kemudian Bubur mereka pun sedap kak. Mangkuk besar. Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...