Ranking Alexa #TheRealBloggerMak - 15 Oktober 2017 - #CeritaMak

Sunday, October 15, 2017

Ranking Alexa #TheRealBloggerMak - 15 Oktober 2017

Global Rank: 2,868,355

Rank in Malaysia: 19,073

Sumber: SINI

Rekod Sebelum INI.

Entri purata 1/day pun boleh naik almost half daripada ranking sebelum ni. Most of the traffic came from google search and direct. Kiranya banyak entri dalam 1st page google dan ada pembaca setia la kan? kan? Alhamdulillah.

I'm currently dah 3rd trimester. This pregnancy memang penat tahap dewa compared to my pregnancy before. Ingatkan nak start entry bout pregnancy or else yang berkaitan. But I can only think bout food setiap masa. Sebab tu selalu up entry recipe je memanjang. Bukan nak cantas blogger masakan. Sapelah Mak ni nak compare dengan diorang. Tengok cara ambil makanan pun dah tahu mak ni super noob, nak cakap pasal flatlay lagilah fail. KAHKAHKAH.

Due sepatutnya next year pertengahan Januari. Tapi rasanya tak sampai next year kot as sebelum-sebelum ni 35-36 weeks, baby dah excited nak keluar. But who knows? Doakan segala kebaikan untuk my family and I. Till then, Salam ;)

2 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.