Domino's Pizza Malaysia: It's All About You! - #CeritaMak

Friday, November 9, 2018

Domino's Pizza Malaysia: It's All About You!

Dominos Pizza
Domino's Pizza: It's All About You! | Sudah semestinya pilihan nombor 1 Mak dan superheroes, Domino's Pizza. Tak pernah miss renew VIP card tiap-tiap tahun sejak 2003! #KipasSusahMati/#DieHardFan tak?
Dominos Pizza
KENAPA DOMINO'S PIZZA BEST?
Sedap tu memang sudah tentu. Sebab lain Domino's Pizza best sebab ia ada lebih banyak pilihan dari: 4 saiz pizza, 8 jenis crust dan pelbagai topping dan sos. Have your own idea of making customize pizza with different topping, extra this and that? or can't decide which flavour to eat, yet you want half this and half that? Yes, you can! - eh tetiba Mak speaking di situ. Dah macam jurujual pula. HOHOHO. DAN, selalu sangat ada promosi harga yang tak masuk akal. Personal Pizza hanya RM3.70. Setiap Selasa!
Dominos Pizza
Favourite Mak - Classified Chicken, Beef Pepperroni (kids love it!) dan Tuna Temptation. Last time ada promosi pedas berapi - Samyang Pizza which Mak prefer yang beef ;) Mak siap beli sos Samyang Domino's. Kali ni ada promosi terbaru: Pull Beef Pizza dan Pull Chicken Pizza. Tapi Mak tak rasa lagi, sebab baru sangat. Jadi, kita tunggu Selasa depan!
Dominos Pizza
DOMINO'S PIZZA: THANKS FOR THE MEMORY!
Tahu tak sebenarnya Dominos Pizza dah bertapak di Malaysia sejak tahun 1997. Pada tahun 1999, satu cawangan dibuka pertama kali di Johor. Mak rasa Mak tahu dekat mana, dekat Plaza Pelangi. Sebab di sinilah pertama kali Mak makan Dominos'.

Tapi sekarang dah pindah dekat Taman Melodies. Tak tahulah apa sebab. Rasanyalah. HAHAHA.
Dominos Pizza
Itu tak penting, yang paling penting sejak sekolah menengah (Mak sekolah asrama dekat JB dulu), literally every month (kekadang weekly. HAHAHA) "tongtong" dengan kawan-kawan asrama order Domino's Pizza delivery. Sebab Mak ada VIP card, simply-simply dapat another pizza for free. So kenyanglah kami. Lama dah offer ni kan?

Dulu order by phone 1-300-88-333. Sekarang lagi mudah, boleh order through online je: www.dominos.com.my. Boleh delivery, boleh self-pickup. Yang paling best, boleh dapat percuma personal pizza pada pembelian pertama bila anda sign up dan setiap kali selesai tempahan, mesti ada survey yang kalau awak jawab, awak boleh dapat free side order macam garlic twisted bread, cinnastix or breadstix.

Jadi, apa tunggu lagi? Untuk maklumat lanjut layari: www. dominos.com.my!

Domino's Pizza - It's All About You

3 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.