Lazada Malaysia

Saturday, September 30, 2017

Rahsia Kurus Paling Ultimate

DULU ZAMAN BELAJAR, MAK KURUS 45KG TAU 😑
.
menu pagi makan oat, tgh hari tapau nasi, lauk ayam blackpepper dengan sambal tempe. asing-asing. hari-hari lauk sama tak jemu. pastu bahagi dua untuk lunch and dinner, malam makan donut seketol sebab masa tu mak berniaga donut tiap-tiap malam dari bilik ke bilik, sorang-sorang je bawa 3 bakul, dahler badan kecik. exercise la juga naik turun blok bawa bakul donut. then seludup masuk asrama UiTM jual kuih raya time puasa acah-acah nak tumpang masjid konon nak terawih cakap kat pakguard siap bertelekung
.
duit simpan. akhir sem beli laptop pakai titik peluh sendiri. bila dah kahwin - ya mak kawin masa belajar lagi, memanjang makan smpi tembun. korang ada kenangan?
.
kesimpulannya jangan habis belajar, dan jangan kawen. ok. mak gurau. berbalik pada tajuk entri sebenarnya nak kurus, kena jaga makan dan aktif. tu je.

#ceritamak #reminiscing

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...