Friday, September 29, 2017

Ujian Pap Smear Percuma Seluruh Malaysia

Alhamdulillah. Di sini Lin nak share Ujian Pap Smear secara percuma di semua Klinik Nur Sejahtera & Klinik Subfertiliti LPPKN bermula dari 1 September 2017 sehingga 30 November 2017.

Bagi warga Johor, hubungi klinik berhampiran seperti yang dinyatakan di bawah untuk temujanji anda.
KNS Johor Bahru (07-5588204)
Ahad hingga Selasa
8.00 pagi -4.00 petang

KNS Pontian ( 07-6873696)
Isnin - Rabu
8.00 pagi - 12.00 tengahari, 2.00 - 4.00 petang
Khamis
8.00 pagi - 12.00 tengahari

KNS Kota TInggi (07-8831876)
Ahad - Selasa
8.00 pagi hingga 4.00 petang
Khamis
8.00 pagi - 12.00 tengahari

KNS Batu Pahat (07-4342315)
Ahad - Rabu
8.00 pagi - 12.00 tengahari, 2.30 - 4.00 petang

KNS Muar (06-9514159)
Selasa: 2.00 - 5.00 petang
Rabu: 8.00 pagi - 4.00 petang
Khamis: 8.00 pagi - 12.00 tengahari

KNS Segamat (07-9311003)
Isnin - Rabu
8.00 pagi - 4.00 petang
Khamis
8.00 pagi - 1.00 petang

KNS Kluang (07-7713344)
Ahad - Rabu
8.00 pagi - 4.00 petang
Khamis
8.00 pagi - 12.00 tengahari

Sebarang maklumat lanjut, boleh ikuti LPPKN di Facebook, Twitter dan Instagram.

21 comments:

Amanda Suria said...

Ujian paling ngeri..hahaha...dh lama akak x buat..kena buat gak ni..

Rafzan Tomomi said...

okay mak. terima kasih atas infonya

Nadia said...

this is really helpful for those who need one but cant afford one. thanks so much!

Suzlin Azreena Nordin said...

Takpe kak. Hadap je. Better safe than sorry ;)

Suzlin Azreena Nordin said...

Ye welcome.

Suzlin Azreena Nordin said...

Yup, you're welcome

eazaq .... said...

Thanks for sharing

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

terima kasih atas info . jauh belaka tmepatnyer . di negeri utara bila nak ada ni ,hehe

Qbal Ramlan said...

Macam ngeri je. 😂 Seyes ah Bal paling tak suka jarum. Nasib tak kena. 😂

Aneezah Johnson said...

Thanks for sharing this!

yanmie said...

Baru2 ni ada juga dengar kat radio, rasa macam nak pergi lah. Tapi tulah kalau gi sini sebaiknya call dorang dulu buat temujanji.

Saya antara orang yang selalu atleast pun 1 tahun 1 kali buat ujian pap smear :), ada yang takut nak buat...nak takut apa kecik je benda tu hehee

yanmie
www.yanmieonline.com

Bro Framestone said...

ehh ujian apakah ini? hahahhaha

Rawlins GLAM said...

Thanks sebab share info nie. Boleh bagitau famili kat Sarawak untuk semak FB LPPKN untuk maklumat lanjut.

Suzlin Azreena Nordin said...

Welcome.

Suzlin Azreena Nordin said...

Ni Lin update List Johor je. Dekat Utara boleh semak dengan LPPKN.

Suzlin Azreena Nordin said...

Nasib baik 😂

Suzlin Azreena Nordin said...

Welcome

Suzlin Azreena Nordin said...

Lin pun tak pernah buat ni. Nanti akak share la experience ;)

Suzlin Azreena Nordin said...

tanya bini la bro 😂

Suzlin Azreena Nordin said...

Yup.

MommaVogueHD Noriza Abdul Rahman said...

Alah, sekarang ni pregnant tak boleh nak buat, kena tunggu tahund depan lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...