Ujian Pap Smear Percuma Seluruh Malaysia

Alhamdulillah. Di sini Lin nak share Ujian Pap Smear secara percuma di semua Klinik Nur Sejahtera & Klinik Subfertiliti LPPKN bermula dari 1 September 2017 sehingga 30 November 2017.

Bagi warga Johor, hubungi klinik berhampiran seperti yang dinyatakan di bawah untuk temujanji anda.
KNS Johor Bahru (07-5588204)
Ahad hingga Selasa
8.00 pagi -4.00 petang

KNS Pontian ( 07-6873696)
Isnin - Rabu
8.00 pagi - 12.00 tengahari, 2.00 - 4.00 petang
Khamis
8.00 pagi - 12.00 tengahari

KNS Kota TInggi (07-8831876)
Ahad - Selasa
8.00 pagi hingga 4.00 petang
Khamis
8.00 pagi - 12.00 tengahari

KNS Batu Pahat (07-4342315)
Ahad - Rabu
8.00 pagi - 12.00 tengahari, 2.30 - 4.00 petang

KNS Muar (06-9514159)
Selasa: 2.00 - 5.00 petang
Rabu: 8.00 pagi - 4.00 petang
Khamis: 8.00 pagi - 12.00 tengahari

KNS Segamat (07-9311003)
Isnin - Rabu
8.00 pagi - 4.00 petang
Khamis
8.00 pagi - 1.00 petang

KNS Kluang (07-7713344)
Ahad - Rabu
8.00 pagi - 4.00 petang
Khamis
8.00 pagi - 12.00 tengahari

Sebarang maklumat lanjut, boleh ikuti LPPKN di Facebook, Twitter dan Instagram.

21 comments:

  1. Ujian paling ngeri..hahaha...dh lama akak x buat..kena buat gak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe kak. Hadap je. Better safe than sorry ;)

      Delete
  2. okay mak. terima kasih atas infonya

    ReplyDelete
  3. this is really helpful for those who need one but cant afford one. thanks so much!

    ReplyDelete
  4. terima kasih atas info . jauh belaka tmepatnyer . di negeri utara bila nak ada ni ,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni Lin update List Johor je. Dekat Utara boleh semak dengan LPPKN.

      Delete
  5. Macam ngeri je. 😂 Seyes ah Bal paling tak suka jarum. Nasib tak kena. 😂

    ReplyDelete
  6. Baru2 ni ada juga dengar kat radio, rasa macam nak pergi lah. Tapi tulah kalau gi sini sebaiknya call dorang dulu buat temujanji.

    Saya antara orang yang selalu atleast pun 1 tahun 1 kali buat ujian pap smear :), ada yang takut nak buat...nak takut apa kecik je benda tu hehee

    yanmie
    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lin pun tak pernah buat ni. Nanti akak share la experience ;)

      Delete
  7. Thanks sebab share info nie. Boleh bagitau famili kat Sarawak untuk semak FB LPPKN untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  8. Alah, sekarang ni pregnant tak boleh nak buat, kena tunggu tahund depan lah

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.