Lazada Malaysia

Monday, April 30, 2018

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.
parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.
Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha

Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri. 

Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.

Jelas?

Bagus. 

Ok. Untuk pemilihan pemenang.

AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.

Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.

So selamat berjaya ye korang!
  • Soalan : AS menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke?
  • Jawapan : Pada tahun ini AS sambut ulangtahun perkahwinan yang ke-6 (31 Mei 2012 - 31 Mei 2018)
Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni  ^_^

6 comments:

farhanna jafri said...

nanti nak join jugak lah! Good luck :D

Mas Zull said...

assalamualaikum lin...selamat bersegmen yer...
** Mama Maszull

Annur Syuhadah said...

Terima kasih Mak kerana sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan ini.

Baca sini untuk melihat : SENARAI PESERTA GIVEAWAY "HAPPY ANNIVERSARY" by annursyuhadah.com

Safeni Feni said...

Semoga berjaya.

Shikin Razali said...

Salam singgah daripada saya.. =) Semoga awak berjaya dan semoga ada rezeki untuk kita semua..

https://www.shikinrazali.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

Mohamad Khairil said...


Singgah sini dari :-

http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

Jemput untuk sertai giveaway terbaru
http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...