Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com - #CeritaMak

Monday, April 30, 2018

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.
parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.
Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha

Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri. 

Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.

Jelas?

Bagus. 

Ok. Untuk pemilihan pemenang.

AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.

Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.

So selamat berjaya ye korang!
  • Soalan : AS menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke?
  • Jawapan : Pada tahun ini AS sambut ulangtahun perkahwinan yang ke-6 (31 Mei 2012 - 31 Mei 2018)
Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni  ^_^

6 comments:

  1. nanti nak join jugak lah! Good luck :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum lin...selamat bersegmen yer...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Mak kerana sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan ini.

    Baca sini untuk melihat : SENARAI PESERTA GIVEAWAY "HAPPY ANNIVERSARY" by annursyuhadah.com

    ReplyDelete
  4. Salam singgah daripada saya.. =) Semoga awak berjaya dan semoga ada rezeki untuk kita semua..

    https://www.shikinrazali.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete

  5. Singgah sini dari :-

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    Jemput untuk sertai giveaway terbaru
    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.