Tuesday, June 18, 2013

Review: Farmasi CC Cream - Medium to Dark

Review: Farmasi CC Cream - Medium to Dark | I’m not a fan of BB cream as it makes my skin more oily than usual. Selalu kita dengar tentang BB Cream, this and that, but now there’s new product in the market yang dikatakan lg best dari BB Cream iaitu: CC Cream.
Farmasi CC Cream - Medium to Dark
Farmasi All-In-One CC Cream Product Features and Benefits:

1. Produces a very natural, "untouched face” make up look

2. Provides coverage like a foundation would, but since it has ultra light formula, it doesn't clog the pores and gives an oil-free finish.

3. Contains Multi-Vitamins and ingredients that help improve skin over time:

Macadamia Oil - Moisturizes the skin all day long.
Vitamin B3 - Has the properties that creates a natural looking glow to your skin.
Oat Extract - Nourishes and encourages skin regeneration to maintain a youthful skin.
Silk Protein - Has healing properties that soften, smoothen and evens skin tone.
Collagen and Argan Oil - Improves skin surface & reduces the appearance of age spots and wrinkles.

Additional benefits:

SPF 25 - Protection against harmful effects of UVA & UVB rays

Vitamin C - A powerful anti-oxidant that improves appearance of sun damaged skin, reduce inflammation, promotes collagen production, lessen hyper pigmentation and boost the efficacy of sunscreen.

How to use: Apply cream on cleansed face by gently massaging in small circles.

Price: RM45.90

Variants: Medium to dark and Light to Medium

Made in Turkey

My Verdict:
Best and rasa macam tak pakai apa pun, teksturya ringan, warna kulit sekata; match my skin tones and doesn’t cause pimples/allergic reaction. Almost-matte finish kan. Coverage is so-so as I still can see red dots on my skin here and there. BUT I do believe, dengan pemakaian yang konsisten setiap hari boleh mencantikkan kulit anda as it contains a lot of good ingredient that great for your skin!

This CC Cream last for 3-4 hours. Well it depends on your skin condition and weather pun. Kulit Lin jenis combination and cuaca dekat JB ni kebelakangan ni panas membara even duduk depan kipas/aircond. So last but not least, I give this all in one product: 4 out of 5 stars and of course I will buy it again, siapa yang tak nak guna produk yang berkesan, convenient and multipurpose kan? Tak perlu SPF cream, moisturiser, foundation, primer etc. dah lepas ni dan yang paling penting sekali, product ni HALALAN TOYYIBAN. Alhamdulillah. Till then, Salam.

11 comments:

fifi said...

best ek lin?teringin nak beli.kan bagus kalau ada sampel..hihihi..

Sabrina Tajudin said...

Wah CC pula ya! belum lg dpt ry cc cream. nmpak menarik!

cik chinta said...

Xde ksemptn lg. Bz jg bby je skg..huhu

Aida Jelita said...

nak try jugak lah lepas ni

juanz said...

ada rama2lah kt spec tu... comel2....

#ciksuzlin said...

Tulah. Beli benda macam ni kalau warna xkena dgn kulit, membazir je kan? Nasib baik CC Cream ni kena dengan kulit Lin.

#ciksuzlin said...

Try3 :)

#ciksuzlin said...

Seronoknya~ (^______^)

#ciksuzlin said...

Trylah dear. Nanti kongsi-kongsi story k? :)

#ciksuzlin said...

OK. KITA memang comel :P

D Ibrahim said...

Baru je beli cc cream ni.. mmg best n smooth.. got from farmasi at bangi gateaway.. murah je dalam 34 ++

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...