LET ME INTRODUCE YOU TO: Muhammad Emir Yusuf - #CeritaMak

Tuesday, January 23, 2018

LET ME INTRODUCE YOU TO: Muhammad Emir Yusuf

SALAM DAN SELAMAT PAGI 
.
#Alhamdulillah, #BabyYusuf dah selamat dilahirkan pada 5.25 petang isnin lepas 🤖 secara normal. terima kasih atas doa kalian. semoga Allah s.w.t. merahmati kita semua~❤
.
mak currently sleepy. sebab baby non-stop menyusu. ini rekod. overdue dan 3.68kg. besar baby mcm baby dah 2 bulan mak guard kata. nak nangis mak. abang-abang tak jejak 3kg pun. apa-apa pun Alhamdullilah, baby dengan mak sihat
.
as usual, macam doa ibu untuk abang-abang juga. ibu doakan Yusuf segala kebaikan di dunia dan di akhirat. we love you. ibu love you with all my heart
.
#ceritamak #MommyMonster
pening cari nama matching abang-abang 😅 nak tercabut pinggang mak merayap pi klinik, pi JPN 🏥 khamis lepas. nasib baik tak ramai orang, tapi habis masa setengah hari juga. hari ni nak pi klinik 🏡 lagi, baby ada kuning sikit~
.
terima kasih vit. B dan Panadol kerana sudi menemani mak
.
#ceritamak #makpantangday5 #MakAnak4 #AllBoysClub

5 comments:

  1. Tahniahhhhhhhhhhhhhh!
    Makna nama baby apa?

    Bestnya ditemani baby..huhu

    ReplyDelete
  2. Sedap sgt nama tu... Selamat berpantang mak lin..

    ReplyDelete
  3. Tahniah maklin.. welcome to the world baby yusof.. selamat berpantang mak!!

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.