Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 2 - #CeritaMak

Saturday, February 17, 2018

Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 2

Bateriku.com Penyelamat Bateri Kong | On my previous entry, Mak ada cerita tentang macam mana Bateriku.com save my day kan. Jadi this time mak nak kongsi info tentang servis ni. Harap bermanfaat.
Tentang Bateriku.com
Bateriku.com adalah servis penghantaran dan pemasangan bateri secara percuma dimana kita boleh panggil mereka untuk datang dan periksa bateri kereta kita. Hanya perlu bayar harga bateri jika ianya perlu diganti. Kalau tak perlu ganti apa-apa, tak perlu bayar ;)

Ada 3 cara untuk panggil Bateriku.com;
Hotline: 1300-22-2324
Whatsapp: 012-245 8027 atau;
Aplikasi telefon pintar yang anda boleh download melalui Google Play Store atau Apple App Store.
Mak rasa semua orang perlu ada app ni sebab with this app you can track crew arrival through the app built-in map dan boleh tengok history/warranty status. Mudah bukan?

Selain di Johor, Bateriku.com juga menawarkan perkhidmatan di beberapa buah negeri yang lain seperti di Pelabuhan Klang, Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan, Perak, Pulau Pinang, Kedah Perlis dan bakal sampai di negeri lain juga.
Branch Bateriku.com Johor yang bertempat di Taman Bukit Dahlia, Pasir Gudang
Nombor telefon talian terus cawangan Johor
Bagi yang berada di Johor (Bandaraya JB, Pasir Gudang, Masai, Plentong, Skudai, Kota Tinggi hingga Taman Saujana) boleh terus call Uncle Rauf yang Mak cerita dekat post mak sebelum ni. (No telefon seperti tertera pada gambar di atas)

Beroperasi dari jam 7 pagi sehingga 12 tengah malam; 365 hari setahun, dan tiada surchaj tambahan kalau kereta awak kong tengah malam atau hari hujan sekalipun.

Kenapa pilih Bateriku.com?
  • Penghantaran, memeriksa dan pemasangan percuma
  • Bayar HANYA harga bateri yang baharu dipasang.
  • Kawasan liputan yang besar.
  • Penghantaran ke lokasi kejadian, di pejabat atau ke rumah dan lain-lain tempat.
  • Menawarkan banyak bateri berkualiti pada harga yang berpatutan. Ada 2 jenis: Amron dan Century dan ada WARANTI.
  • Menyediakan bateri apung ketika memeriksa bateri lama anda, jadi tak perlu risau.
  • WARANTI bateri sehingga 2 tahun dan boleh claim di mana-mana cawangan Bateriku.com seluruh negara. Tak perlu resit.
  • Boleh bayar guna kad kredit/debit.

Untuk Maklumat lanjut, hubungi Bateriku.com di;

Hotline: 1300-22-2324 / 012-2458027 (Whatsapp)

Emel: customersupport@bateriku.com

Web: www.bateriku.com

Ikuti Bateriku.com di media sosial untuk info dan promosi terbaru;


Jadi jangan risau kalau bateri anda kong lepas ni. Bateriku.com kan ada ;) Till then, Salam.

18 comments:

  1. Saya baru tahu loh ada pelayanan jasa seperti batreiku. Semuanya jadi mudah ya kalo bisa di call. Tapi untuk di indonesia saya belum denger. Thanks ya infonya.

    ReplyDelete
  2. Bagus ada perkhidmatan mcm ni. Sgt memudahkan dan menjimatkan juga sebab tak perlu lagi bersusah payah mencari bengkel terutama bila berlaku masalah bateri tanpa diduga.

    ReplyDelete
  3. wow bagusnya dah ada servis macam ni, okay juga sebab kadang-kadang kereta bateri KONG tengah jalan ada juga lah yang sudi datang hantar bateri, huuu terima kasih atas perkongsiaan ya :)

    ReplyDelete
  4. Pahang belum ada lagi kan.. Hope nanti bakal ada lah.. Negeri2 yg ada khidmat mereka ni blh la save num siap2.. Apa2 nanti sng

    ReplyDelete
  5. penting ni kena tau pasal service bateri kereta boleh hantar kat kita. ye la kalau tak tahu dan tiba-tiba bateri kong kat tengah jalan, mau gelabah nak carik kat mana. bila ada contact number ni n tau website boleh terus hubungi dorang. thanks ya

    ReplyDelete
  6. Bagus ni...senang kalau bateri kong tgh jalan.

    ReplyDelete
  7. Belum pernah guna khidmat baterikucom. Selalu call century je. Bolehlah install aplikasi.

    ReplyDelete
  8. Bagus ada servis macam ni.kalau bateri kong tengah jalan dah jadi mudah sebab hanya perlu buat panggilan saja dan mereka akan datang secepat mungkin.

    ReplyDelete
  9. perkhidmatan yang sangat bagus. kadang bateri kereta tak kong pon tapi orang yang baiki kenderaan kite tipu untuk dapatkan pendapatan lebih. bile ada service macam ni lebih mudahlah untuk kite sendiri kan

    ReplyDelete
  10. Servis dari bateriku.com sememangnya terbaik sebab mereka mmg sgt professional..once dpt call tak ambil masa yg lama..memang menjadi pilihan kalau tiba2 emergency kat mana2 kan

    ReplyDelete
  11. memang memudahkan para wanita yang selalu menghadapi masalah bateri kong dijalan raya yang kadang ada sahaja manusia yang ingin mengambil kesempatan.

    ReplyDelete
  12. Memang cover semua kawasan dalam Kl/ Selangor atas sesetengah saja? Selalu takut bateri kong atas highway ke apa.

    ReplyDelete
  13. Dulu pernah hadapi masalah bateri kareta.. tersadai tengah2 malam... call dorang.. dorang cakap, malam xde orang dah.. esok pagi baru leh datang...

    Kecewa gila waktu tue....

    ReplyDelete
  14. Terima kasih atas article ni. Mudah kalau ada service macam ni, nak-nak kalau dalam emergency.

    ReplyDelete
  15. Bagusnya ada app macam nikan?xda masalah lg dan bimbang bila berjalan juah.

    ReplyDelete
  16. Bagusnya sekarang ni ada servis macam ni..Terutamanya utk driver perempuan yg cepat gabra bila jadi sesuatu tgh jalan, boleh contact je dorang, haha.

    ReplyDelete
  17. Tahun lepas masa balik kampung, bateri keta abah k.fiezz problem..k.fiezz try call bateriku.com ni & surprise ingtkan dorang tak ada servis kat kg k.fiezz tu..maklum la mmg area kg..rupanya ada..good job bateriku.com

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.