Ramadan Buffet 2021: Best Hotels To Buka Puasa In Johor Bahru.

Say hello to the "Best Ramadan Buffets in Johor Bahru" for the year 2021. A wonderful time where hotels are rolling up their sleeves to dish out the best Ramadan cuisine in town. Flavourful and tantalising, it'll be a impressive spread of beef rendang, lemang, nasi beriyani, gulai kawah, satay and more Malaysian favourite dishes.

When it comes to Ramadan Buffet, of courselah most of the time we are aiming to splurge, right? Mak sanggup berkorban dan skip diet semata-mata merasa semua makanan bagi pihak awak semua. Gambar full spread Mak bubuh dekat Facebook so feel free to feast your eyes, klik link dekat bawah banner ok? ;) So, let this Ramadan buffet list show you the best places to start in Johor Bahru. Let's go!

1. Ponderosa Golf & Country Club (Johor Bahru) - Set Dulang @ Ponderosa

OK ni bukan buffet, tapi Mak masukkan juga; obviousy sebab the most cheapest offer la setakat ni. RM45/set untuk 4-5 orang dan RM68/set untuk 6-8 orang. They have 3 varieties; Set Muhibah, Set Western and Set Beriani. Available for dine-in, pickup and delivery. If I need to choose between this 3, Mak pilih Set Muhibbah as their masak lemak cili padi and sambal kentang is the best!

Address: 3, Jalan Ponderosa 1/1, Taman Ponderosa 81100 Johor Bahru, Johor.

Date: 13 April - 31 May 2021

Time: 7PM - 10PM 

Price: From RM45/set

Reservations: +6019 758 8037 / +6019 758 8093

Website | Facebook

2. Suasana Suites Johor Bahru - Semi Buffet Selera Suasana

Semi-buffet. Mean separuh serve pakai serving dome and separuh lagi macam bubur lambuk, kuih muih, kerabu dia serve buffet. Cendol to die for, Ikan bakar pun. Awak tengoklah gambar Mak upload. Like I said, feast your eyes. Menu dia on rotation tau, boleh check dekat Facebook Suasana - link below.

Address: 82C, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor.

Date: 13 April - 13 May 2021

Time: 7PM - 10PM

Price

13 April to 18 April 2021: RM48/Adult and RM30/Child (6-12 years old)

19 April to 13 May 2021: RM60/Adult and RM4/Child (6-12 years old)

Reservations: +6011 2640 0688

Website | Facebook | Instagram

3. Tanjung Puteri Golf Resort - Nostalgia Ramadan


Mee goreng and Kuetiau at the their live stall are to die for! Sedap sungguh macam makan kat hawker Penang, they had me at "udang besar super fresh siap kopek" *cry* Terbayang-bayang kesedapannya tatkala ini ya tuan-puan. Yes, they do have sate, they do have kambing golek and all - tapi Mak banyak spend time dekat pisang goreng top with icecream and maple syrup. Belum cerita pasal apple pie and cheese cake dia kan? Marvellous!

Address: Jalan Tanjong Puteri 1, Taman Tanjung Puteri Resort, 81700 Pasir Gudang, Johor.

Date: 14 April - 11 May 2021

Time: 6.30PM - 9.30PM

Price: RM78/Adult and RM39/Child (4-12 years old)

Reservations: +607 259 6136 / +6017 744 2711

Website | Facebook | Instagram

4. Amansari Residence Resort - Iftar Bazar Ramadan 2021

Most of Ramadan Buffet balik-balik lauk yang sama kan? Like seriously, all Malay food only la, Johor food la and all. Tapi suprisingly Amansari ada hard shell tacos all complete condiment, cukup pedas cukup rasa. Don't make me start with their Nasi Ayam Stall eh, so authentic menepati paras citarasa Mak. Ada dimsum, pau and mantao. Boleh dikatakan semua jenis kuih muih dan pencuci mulut ada, like seriously. Rasanya this is the biggest place nak makan ever. Remember Berjaya Waterfront punya hall? Ya, Amansari pun ada hall macam tu, so semua stall ada sekeliling hall. Besar dan selesa. 

Address: Jalan Persiaran Seri Alam, Bandar Baru Seri Alam 81750, Masai Johor.

Date: 14 April - 11 May 2021

Time: 6.30PM - 9.30PM

Price: RM85/Adult and RM40/Child

Reservations: +607 381 7070 ext. 811 (F&B Department) or ext. 831 / +6012-764 7488 (Sales department) 

Facebook | Instagram

5. Grand Blue Wave - Pelita Ramadan

GBW punya lauk Melayu sedap. There I said it. Paling sedap; udang sambal petai, daging masak lemak cili padi. Tak ada menu rotation, so apa yang awak nampak dekat gambar, itulah yang dia serve everyday. Mak suka kambing golek dia, and sos BBQ. Sedap, ikut tekak Mak. Well of course, dessert dia cinnamon creme brulee and carrot cake with cherry on top. Oh my, I love cherry! Please rasa!

Address: 9R, Jalan Bukit Meldrum, 80300 Johor Bahru, Johor.

Date: 14 April - 11 May 2021

Time: 6.30PM - 9.30PM

Price: RM92/Adult and RM45/Senior Citizen (Above 60 years) and Child (6-12 years old)

Reservations: Mr. Ismail : +6014 388 5817 / Mr. Syahmi : +6016 710 0048 / Ms. Urfa : +6016 710 0073 / Ms. Aiza : +6016 723 3558

Website | Facebook | Instagram

6. Thistle Johor Bahru - Selera Malaysia Buffet Dinner

Honestly, Thistle always have that special place in my heart. Yes, yes. My review sound bias sikit - tapi, to be fair, memang sedap and so many choices. That Glass place so elegant, bringing "those" kind of vibe, dengan view and Ikan Koi. Need me to say more? Stall bakar-bakar dia ada ikan goreng berlado ok! and last but not least - they have this "Durian Stall" that serve all durian dessert; creme puff durian, durian goreng, seri muka durian etc. Nuff said *cry* I love durian so much. K bye. 

Eh jap, did I say they do have live violin performance by Aqmal Daniel? K bye.

Address: Jalan Sungai Chat, 80100 Johor Bahru, Johor.

Date: 13 April - 12 May 2021

Time: 6.30PM - 10PM

Price: RM98/Adult and RM48/Child (6-12 years old)

Reservations: +607 222 9234 / +607 267 8999 / +6012789 2092 (WhatsApp)

Website | Facebook | Instagram

7. Holiday Inn JBCC - Selera Kampungku

Hotel baru. Food ok, banyak pilihan. The best part is their live performace. OMG, sangat kena dengan jiwa ok. Sambil makan sambil dengar lagu keroncong tu yang buat saya kalah wak ;)

Address: Jalan Tun Abdul Razak, 80000 Johor Bahru, Johor.

Date: 17 April - 9 May 2021

Time: 6.30PM - 9.30PM

Price: RM138/Adult and RM68/Child (6-12 years old)

Reservations: +607 207 8888 / +6011 1036 8163 (Whatsapp)

Website | Facebook | Instagram

Ramadan is definitely the best time to get excited about the tantalising buffets in JB. Save this list and let Mak know your favourite Ramadan food from these buffet adventures. Selamat berbuka puasa!

1 comment:

  1. Rindu nak pergi buffet Ramadhan... Tapi tunggu anak besar lah... Baru boleh dating dengan aman... Hehe

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.