Upgrade ke Hotlink Fast? - #CeritaMak

Wednesday, September 20, 2017

Upgrade ke Hotlink Fast?

Sebenarnya Lin pun tak berapa tahu tentang plan-plan Hotlink ni. As currently Lin lebih guna Digi (dekat rumah) dan Celcom Postpaid (dekat luar) sebab coverage Maxis yang tak seberapa. Tapi Lin still extend it validity juga sebab sayang as dah guna no ni for more than 10 years, and whatsapp business pun pakai no Hotlink.

Sebelum ni Lin guna plan yang free Whatsapp, FB, Twitter tu. Tiba- tiba dapat mesej dari Hotlink yang Lin telah diupgrade ke 4G Prepaid Plan – Hotlink Fast. Kalau based on Hotlink Red apps yang Lin install, dia kata:

  • Dapat percuma panggilan kepada 5 kawan (macam mana nak setting?) dan percuma 8GB internet every weekend selamanya (selamanya? Nothing is forever baby~)
  • Deal Internet terbaik from as low as 1GB for RM3
  • Earn RED points for ohhsome rewards! (Everytime beli internet dapat points and you can redeem it)

Maknanya dah tak ada lah subscription socmed free lagi, ye tak? Hmm. Bolehlah~

6 comments:

  1. Echa tak ada dpt pulak ni. Ke terdelete dah mesej dari hotlink. Huhuhu.

    ReplyDelete
  2. dah lama tak guna hotlink ni...last 2004 rasanya

    ReplyDelete
  3. timm masih setia dengan hotlink dri zamn sekolah smpai lani..
    syg sebab kenangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya. Sebab dulu Hotlink selalu offer pelan best-best kan?

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.