LAZADA MALAYSIA: PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018 - #CeritaMak

Sunday, May 27, 2018

LAZADA MALAYSIA: PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018

LAZADA MALAYSIA: PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN 2018 | Semua orang tahu tentang Lazada Malaysia; platform di mana kita boleh dapatkan apa sahaja barang serta produk yang menarik! Jadi sempena bulan Ramadan yang barakah ni, Mak nak kongsi dengan awak tentang Promosi Baucer Buffet Ramadan murah hotel dan restaurant (diskaun sehingga 40% dari harga asal) yang awak boleh dapatkan di Lazada Malaysia. Yes, you are welcome ;)


Terdapat lebih 50 baucer yang ditawarkan dari pelbagai hotel yang menyediakan pelbagai aneka hidangan masakan melayu, arab, makanan barat, asian dan lain-lain bermula serendah RM10 dan pastinya semua dijamin HALAL

Berbaloi bukan? Bulan Puasa ni memang seronok jika bawa anak-anak menikmati buffet di hotel. Tak salah sekali-sekala "gantung kuali" kan? 

PROMOSI BAUCER BUFFET RAMADAN DI LAZADA - (LINK)
Pembelian semudah 1-2-3. Layari laman sesawang Lazada: Promosi Baucer Buffer Ramadan Lazada Malaysia. Pilih baucer mana yang kita suka, add to chart dan checkout. Pembayaran boleh dilakukan secara perbankan online atau gunakan kad debit/kredit anda. Baucer akan dihantar melalui SMS atau email. Senang kan? Anda boleh juga beli baucer menggunakan apps Lazada yang boleh dimuat turun di Google Store.
Jadi dah decide nak berbuka di mana? Bayangkan kambing golek, susunan makanan yang banyak dan menyelerakan, pencuci mulut yang cukup manis; bahagian paling menarik? Makanlah sebanyak mana anda mampu ;) yang penting jangan membazir ya.

OK, sekarang korang dah tahu. Lepas ni senanglah, nak beli baucer pun di hujung hari dan tak perlu sedih kalau tertinggal "harga early-bird". Sebab confirm dapat murah di Lazada. Untuk maklumat lanjut,layari laman sesawang Lazada atau ikuti Lazada di Instagram dan Facebook. Till then, Salam ;)

26 comments:

  1. Bestnyer. Untuk sabah ada tak promosi macam ni ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tak ada. tak apa cuba cik kaella tanya Lazada terus?

      Delete
  2. bestnya promosi vou dr lazada..lagi murah dan berbaloi..blh plan ajak2 keluarga dan kawan2 untuk makan sama2..bawa vou jer...

    ReplyDelete
  3. wah bagusnya, kalau nak jimat leh beli kat sini la ye. memnag bagus ni leh share dengan kawan-kawan

    ReplyDelete
  4. Akak tak pernah lagi beli voucher kat lazada..nampak menarik dan banyak voucher murah..boleh cuba la ni..bleh basak mak abah makan lagi kat kuar

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya allah. jadikan anak-anak aku seperti kak suria *nangis*

      Delete
  5. Menarik kan promosi kat Lazada ni. Satu click boleh dapat penjimatan. Banyak pilihan hotel/tempat makan 1 malaysia ni. Saya pilih tempat yang berdekatan lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ezna. 1 stop centre memacam ada ;)

      Delete
  6. Assalamualaikum lin...wah ! Bestnya lin...mcm mana nsak dpt ni lin..

    ReplyDelete
  7. lazada dah jual voucer ramadan sekarang. power2

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  8. wow.can save some money with buying via lazada

    ReplyDelete
  9. lazada memang terbaik lah...selalu bagi kita yang terbaik kan...memang berbaloi2 lah promosi lazada ni

    ReplyDelete
  10. wahh memang murah tu..ish Lazada ni macam macam ada..memang terbaik dan saya pun nak cuba la jugak

    ReplyDelete
  11. Kita pun terkejut tengok Lazada ada jual dan buat promosi untuk bufet ramadan hehehe harga mereka jauh lebih murah lak tu untung lah nak buka kat tempat istimewa macam ni...

    ReplyDelete
  12. Wow didn't know now we can purchase vouchers through Lazada as well, this is so cool! I can survey the best package and price now.

    ReplyDelete
  13. Wah lazada jual baucer macam style yang groupun satu masa lalu kot.. tak pernah beli lagi tapi kalau jual baucer tu mohon lagi marah lah dari harga yang sepatutnya

    ReplyDelete
  14. Bestnya Lazada tawarkan baucer berbuka puasa. Murah murah je. Menarik nih kena buka lazada tengok baucer yang menarik

    ReplyDelete
  15. Wahhh tak tahu pulak Lazada pon ada jual voucher buffet Ramadhan. Mmg advance betul ye lazada skrg nie. Macam2 ada terjual. Harga pulak murah dan berpatutan

    ReplyDelete
  16. banyak nya baucer dan super worthy... boleh berbuffet setiap hari di tempat yang lain lain.. syok nya berbuka puasa macam ni..

    ReplyDelete
  17. Dah masuk dan tengok ada voucher murah2 untuk buffer Ramadan..cuma belum ada kesempatan lagi nak beli coz kesibukan yang melanda sekarang ni. Memang nampak jimat kalau beli voucher kat Lazada ni

    ReplyDelete
  18. Rugi hari tu tak tengok kat lazada. .

    ReplyDelete
  19. Wah menariknya tak pernah tahun pun lazada jual baucer macam ni. Semoga tahun hadapan di perluskan jualan baucer ramadhan di sekitar utara juga ye.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.