Sunday, October 15, 2017

Ranking Alexa #TheRealBloggerMak - 15 Oktober 2017

Global Rank: 2,868,355

Rank in Malaysia: 19,073

Sumber: SINI

Rekod Sebelum INI.

Entri purata 1/day pun boleh naik almost half daripada ranking sebelum ni. Most of the traffic came from google search and direct. Kiranya banyak entri dalam 1st page google dan ada pembaca setia la kan? kan? Alhamdulillah.

I'm currently dah 3rd trimester. This pregnancy memang penat tahap dewa compared to my pregnancy before. Ingatkan nak start entry bout pregnancy or else yang berkaitan. But I can only think bout food setiap masa. Sebab tu selalu up entry recipe je memanjang. Bukan nak cantas blogger masakan. Sapelah Mak ni nak compare dengan diorang. Tengok cara ambil makanan pun dah tahu mak ni super noob, nak cakap pasal flatlay lagilah fail. KAHKAHKAH.

Due sepatutnya next year pertengahan Januari. Tapi rasanya tak sampai next year kot as sebelum-sebelum ni 35-36 weeks, baby dah excited nak keluar. But who knows? Doakan segala kebaikan untuk my family and I. Till then, Salam ;)

2 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum lin...alhamdullilah...semoga dipermudahkan semuanya yer...
** Mama Maszull

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...