Lazada Malaysia

Tuesday, January 23, 2018

LET ME INTRODUCE YOU TO: Muhammad Emir Yusuf

🏡 SALAM DAN SELAMAT PAGI 😘
.
#Alhamdulillah, #BabyYusuf dah selamat dilahirkan pada 5.25 petang isnin lepas 🤖 secara normal. terima kasih atas doa kalian 👶 semoga Allah s.w.t. merahmati kita semua~❤
.
mak currently sleepy. sebab baby non-stop menyusu 🍼 ini rekod. overdue dan 3.68kg. besar baby mcm baby dah 2 bulan mak guard kata. nak nangis mak 😂 abang-abang tak jejak 3kg pun. apa-apa pun Alhamdullilah, baby dengan mak sihat
.
as usual, macam doa ibu untuk abang-abang juga. ibu doakan Yusuf segala kebaikan di dunia dan di akhirat. we love you. ibu love you with all my heart
.
#ceritamak #MommyMonster
pening cari nama matching abang-abang 😅 nak tercabut pinggang mak merayap pi klinik, pi JPN 🏥 khamis lepas. nasib baik tak ramai orang, tapi habis masa setengah hari juga. hari ni nak pi klinik 🏡 lagi, baby ada kuning sikit~
.
terima kasih vit. B. 😂 dan Panadol 💊 kerana sudi menemani mak
.
#ceritamak 💪 #makpantangday5 #MakAnak4 #AllBoysClub

5 comments:

Miza Talib said...

Unik nama baby mak

Nona Qiyah said...

Tahniahhhhhhhhhhhhhh!
Makna nama baby apa?

Bestnya ditemani baby..huhu

Maria Firdz said...

Sedap sgt nama tu... Selamat berpantang mak lin..

Ibu Dilah said...

Tahniah maklin.. welcome to the world baby yusof.. selamat berpantang mak!!

Siti Rohaida Yusof said...

my Yusuf dah bangun ke pagi ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...