Sunday, April 15, 2018

“Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa”

Mak sebenarnya tengah berkira-kira nak buat segmen untuk bloglist bulan Mei, tapi belum ada idea nak buat banner lagi. Jadi sebelum tu, Mak join lah segmen blogger dulu ;) Nak join klik je above banner ok?

7 comments:

adianiez AIDA said...

Aida join jugak ni.
And sendiri pon dah ada bloglist :-) setelah lebih 1 thn tiada hi hi

Lea Azleeya said...

Gut luck mak...

CikLa Shahril said...

Selamat bersegmen.. Good luck

Siqah Hussin said...

TQ Mak join segmen Siqah pulak :D GOod luck :)

AL Official said...

HI... Selamat berkenalan.. Saya singgah sini sambil follow blog awak... Saya daripada blog
BLOG DIARI ALIA LIYANA

Hans Hanis said...

Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...