“Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa”

Mak sebenarnya tengah berkira-kira nak buat segmen untuk bloglist bulan Mei, tapi belum ada idea nak buat banner lagi. Jadi sebelum tu, Mak join lah segmen blogger dulu ;) Nak join klik je above banner ok?

7 comments:

  1. Aida join jugak ni.
    And sendiri pon dah ada bloglist :-) setelah lebih 1 thn tiada hi hi

    ReplyDelete
  2. TQ Mak join segmen Siqah pulak :D GOod luck :)

    ReplyDelete
  3. HI... Selamat berkenalan.. Saya singgah sini sambil follow blog awak... Saya daripada blog
    BLOG DIARI ALIA LIYANA

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.