8coin | Cara Jana Pendapatan dan Ganjaran di Media Sosial

Pernah dengar tentang 8share? Sekarang 8share dah diberi nafas baru; 8coin. Dimana ianya adalah satu platform menjana duit dengan hanya berkongsi artikel di media sosial anda atau melakukan tugasan mudah seperti scan QR code, posting a photo.
cara buat duit online 8coin
Tentang 8coin
✔ Mempunyai komuniti melebihi 770,000 pengguna media sosial di seluruh Malaysia.
✔ Merupakan kelab ganjaran peribadi bagi pengguna media sosial mendapatkan barangan percuma dan menjana pendapatan tambahan
✔ Pengguna boleh pilih untuk mendapat ganjaran wang tunai atau pun menebus pelbagai ganjaran menarik
✔ Antara ganjaran yang ada di 8coin seperti KFC vouchers, Starbucks card, H&M gift card dan macam-macam lagi ATAU anda boleh cash out 8coin anda ;) (1000 8coin = RM10)
✔ Membolehkan pengguna menjadi yang pertama untuk berkongsi info atau artikel kepada rakan-rakan atau keluarga melalui media sosial.
✔ Menjadi platform untuk para peniaga mempromosikan jenama mereka kepada media sosial

Dapatkan 100 points percuma bila anda mendaftar. Link: Daftar di sini ;) If there's any question, you can head up to my socmed. Till then, have a pleasant days ahead!

27 comments:

  1. Dah sign up dah! Sama company dengan 8share kan sebab perasan nama admin tu yuna

    ReplyDelete
  2. Kalau dah ada akaun 8share cam ne? Kena bukak baru ker 8coin? Ada syarat? Duit dlm 8share blh transfer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena daftar baru. points yang 8share tu rasanya tak boleh transfer ke 8coin. kita dua-dua acc pun ada

      Delete
  3. Kami dah join semalam mak. Hehe tapi belum ada masa nak buat lagi. Ngeeeeee... Mak dah menjana pendapatan ke dengan 8coin ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala. kita ada 100 points baru. 8share pun kita buat juga.

      Delete
  4. Ok nak try jugakkk.. Boleh la buat2 tambahan pendapatan... Sape tahu kan.. X cuba x tauu.. Tq sis

    ReplyDelete
  5. dulu ada 8share.. lama tak login

    ReplyDelete
  6. dah join. cara 8share, boleh dah slow2 cari side income

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  7. I am 8share members since 2014 until now. I do receive an email that they introduce 8coins but has not go in and try the new platform. Must be fun if join the new platform. It worth to join as you get to earn extra money. I have earned mine.

    ReplyDelete
  8. Wah beztla mak.
    Saya pun dapat byk ratus dah dari 8Share dulu.

    Haritu pun saya g juga program pelancaran 8coin ni.

    ReplyDelete
  9. Lama aida x cek 8share.
    Sebab last time nak withdraw x dpt.
    Masalah teknikal ke hape ke.
    Now da branding baru. Wajib join ni, Mak.

    ReplyDelete
  10. Alaaaa saya dah lama tak cek 8dhare saya. Bestnya hrp dpt aktif balek...dpt eran rezeku voucher pon da syukur

    ReplyDelete
  11. kita dah install dah. ritu sempat pergi majlis perasmian dia. memang meriah giler.

    ReplyDelete
  12. wow.. 8share berwajah baru. good to share. nanti boleh join atau lupa dah ada accn.. entah.. hahaha.. banyak benefit..

    ReplyDelete
  13. Ohhh adik beradik rupanya 8coin dengan 8share ni..lani mcm2 platform nak jana pendapatan..kena pndai amik peluang kan

    ReplyDelete
  14. Bagus ada bantuan sebegini - boleh la menulis dan menjana sekaligus. Thanks sharing info ini ye. Moga dimurahkan rezki

    ReplyDelete
  15. Ada baca jugak pasal ni tapi tak daftar lagi
    Nak daftar la macam best

    ReplyDelete
  16. Wahhh makin advance perniagaan sekarang ye dengan wujudnya apps2 mcm nie. Dan sekaligus membuka lebih banyak rezeki kod peniaga

    ReplyDelete
  17. Bleh la menjana pendapatan. Moga-moga dapat site income banyak skit. Hahaha.

    ReplyDelete
  18. Tak tahu pulak 8share dah tukar pada 8 coin, lama dah tak bukak. Nanti nak bukak lah...mana tahu dah tukar pada 8coin ni masyuk banyak pulak..hehehe

    ReplyDelete
  19. Sekarang macam2 cara utk dpt income kan.. liez mmg join 8share sblm ni.. so boleh la.teruskan dengan 8coin pulak

    ReplyDelete
  20. dah pergi launching dia haritu. and sebelum ni dah ada app dia! best boleh la buat duit kopi

    ReplyDelete
  21. Masa zaman 8share dulu guna juga apps ni, Cara yang mudah nak dapatkan duit sampingan sambil berFB.

    ReplyDelete
  22. Okay. This is my first time hearing this tapi kenapa semua orang dah tau pasal ni ida baru tau? Haha. Harap harap sempat nak kumpul points lagi

    ReplyDelete
  23. Oh thanks for the information, another way and options to earn some pocket money online.

    ReplyDelete
  24. sy player coin...ini name jer coin kan tp bukan real coin dlm ccex marketing...hanya point...mmmmm...

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.