Saturday, April 14, 2018

8coin | Cara Jana Pendapatan dan Ganjaran di Media Sosial

Pernah dengar tentang 8share? Sekarang 8share dah diberi nafas baru; 8coin. Dimana ianya adalah satu platform menjana duit dengan hanya berkongsi artikel di media sosial anda atau melakukan tugasan mudah seperti scan QR code, posting a photo.
cara buat duit online 8coin
Tentang 8coin
✔ Mempunyai komuniti melebihi 770,000 pengguna media sosial di seluruh Malaysia.
✔ Merupakan kelab ganjaran peribadi bagi pengguna media sosial mendapatkan barangan percuma dan menjana pendapatan tambahan
✔ Pengguna boleh pilih untuk mendapat ganjaran wang tunai atau pun menebus pelbagai ganjaran menarik
✔ Antara ganjaran yang ada di 8coin seperti KFC vouchers, Starbucks card, H&M gift card dan macam-macam lagi ATAU anda boleh cash out 8coin anda ;) (1000 8coin = RM10)
✔ Membolehkan pengguna menjadi yang pertama untuk berkongsi info atau artikel kepada rakan-rakan atau keluarga melalui media sosial.
✔ Menjadi platform untuk para peniaga mempromosikan jenama mereka kepada media sosial

Dapatkan 100 points percuma bila anda mendaftar. Link: Daftar di sini ;) If there's any question, you can head up to my socmed. Till then, have a pleasant days ahead!

27 comments:

farhanna jafri said...

Dah sign up dah! Sama company dengan 8share kan sebab perasan nama admin tu yuna

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Kalau dah ada akaun 8share cam ne? Kena bukak baru ker 8coin? Ada syarat? Duit dlm 8share blh transfer?

irra yyan said...

Kami dah join semalam mak. Hehe tapi belum ada masa nak buat lagi. Ngeeeeee... Mak dah menjana pendapatan ke dengan 8coin ni?

Suzlin Azreena Nordin said...

ya. betul tu sis.

Suzlin Azreena Nordin said...

kena daftar baru. points yang 8share tu rasanya tak boleh transfer ke 8coin. kita dua-dua acc pun ada

Suzlin Azreena Nordin said...

ala. kita ada 100 points baru. 8share pun kita buat juga.

Iris Myra said...

Ok nak try jugakkk.. Boleh la buat2 tambahan pendapatan... Sape tahu kan.. X cuba x tauu.. Tq sis

Mar Mansor said...

dulu ada 8share.. lama tak login

Aiman said...

dah join. cara 8share, boleh dah slow2 cari side income

| blog aimanabdullah |

Betty Liew said...

I am 8share members since 2014 until now. I do receive an email that they introduce 8coins but has not go in and try the new platform. Must be fun if join the new platform. It worth to join as you get to earn extra money. I have earned mine.

amirnawawi said...

Wah beztla mak.
Saya pun dapat byk ratus dah dari 8Share dulu.

Haritu pun saya g juga program pelancaran 8coin ni.

adianiez AIDA said...

Lama aida x cek 8share.
Sebab last time nak withdraw x dpt.
Masalah teknikal ke hape ke.
Now da branding baru. Wajib join ni, Mak.

Mokomira Hanamichi said...

Alaaaa saya dah lama tak cek 8dhare saya. Bestnya hrp dpt aktif balek...dpt eran rezeku voucher pon da syukur

Mawardi Yunus said...

kita dah install dah. ritu sempat pergi majlis perasmian dia. memang meriah giler.

Nur Misnan said...

wow.. 8share berwajah baru. good to share. nanti boleh join atau lupa dah ada accn.. entah.. hahaha.. banyak benefit..

alia farhan Said said...

Ohhh adik beradik rupanya 8coin dengan 8share ni..lani mcm2 platform nak jana pendapatan..kena pndai amik peluang kan

Rawlins GLAM said...

Bagus ada bantuan sebegini - boleh la menulis dan menjana sekaligus. Thanks sharing info ini ye. Moga dimurahkan rezki

Shesyira As said...

Ada baca jugak pasal ni tapi tak daftar lagi
Nak daftar la macam best

Zharif Azis said...

Wahhh makin advance perniagaan sekarang ye dengan wujudnya apps2 mcm nie. Dan sekaligus membuka lebih banyak rezeki kod peniaga

Rabiatul Adawiyah said...

Bleh la menjana pendapatan. Moga-moga dapat site income banyak skit. Hahaha.

Hanny Abdullah said...

Tak tahu pulak 8share dah tukar pada 8 coin, lama dah tak bukak. Nanti nak bukak lah...mana tahu dah tukar pada 8coin ni masyuk banyak pulak..hehehe

Mrs Liez said...

Sekarang macam2 cara utk dpt income kan.. liez mmg join 8share sblm ni.. so boleh la.teruskan dengan 8coin pulak

Khai Artzfar said...

dah pergi launching dia haritu. and sebelum ni dah ada app dia! best boleh la buat duit kopi

Zayani Zulkiffli said...

Masa zaman 8share dulu guna juga apps ni, Cara yang mudah nak dapatkan duit sampingan sambil berFB.

khalidah abd hadi said...

Okay. This is my first time hearing this tapi kenapa semua orang dah tau pasal ni ida baru tau? Haha. Harap harap sempat nak kumpul points lagi

Sunshine Kelly said...

Oh thanks for the information, another way and options to earn some pocket money online.

Kuasa Pokok said...

sy player coin...ini name jer coin kan tp bukan real coin dlm ccex marketing...hanya point...mmmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...